Re: цензії

18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
15.03.2024|Ірина Фотуйма
Дух єства і слова Богдана Дячишина
14.03.2024|Ярослав Калакура, доктор історичних наук
Радянська окупація і змосковлення Буковини: мовою документів і очима дослідника
09.03.2024|Тетяна Дігай, Тернопіль
Інтелектуальна подорож шляхами минулого і сучасності
09.03.2024|Ігор Зіньчук
Свідомий вибір бути українцем
07.03.2024|Богдан Дячишин, Львів
Студії слова єднання
07.03.2024|Василь Добрянський
Гроші пахнуть пригодами
06.03.2024|Валентина Семеняк, письменниця
Майбутнє за вогнярами і мальвенятами
03.03.2024|Ігор Зіньчук
Моя правда
Головна\Події\Фестивалі

Події

28.07.2020|16:02|Буквоїд

Національний проект «Українська пісня-2020» відбудеться як спецпроект – без глядачів у залі

13 серпня у Львові, на сцені Львівської опери, відзнімуть Національний проект «Українська пісня / Ukrainian Song Project», який покажуть на всю країну у День Незалежності

У час, коли по Україні та по всьому світу скасовані або перенесені концерти і фестивалі, Львів таки зважиться на проведення масштабної музичної події - Національного проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project». Планувалося, що п’ята, ювілейна, «Українська пісня» відбудеться 15 серпня на «Арені Львів». В організаторів було два виходи: або скасувати подію, або знайти для неї новий формат. Відтак через пандемію та карантин грандіозний проект цьогоріч відбудеться як спецпроект – 13 серпня на сцені Львівської опери у форматі телезйомки і без глядачів у залі.

Того дня свої найпопулярніші нові хіти виконають зіркові хедлайнери «Без Обмежень», MÉLOVIN, Сергій Бабкін,  Злата Огнєвіч, Артем Пивоваров, М’ята, Grohotskyта інші артисти. Традиційно на одну сцену із ТОП-зірками вийдуть нові імена – цього року це буде п’ятеро фіналістів конкурсного відбору «Української пісні». Адже навіть при зміні формату мета Національного проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project» залишається незмінною: пошук і популяризація молодих артистів з різних міст України, а також підтримка і промоція україномовної музики в Україні та у світі. Цьогорічні переможці відбору: Shy, EDGAR&EMMA, JANE, Vidverto i Uliana Royce.  

Щороку до оргкомітету Ukrainian Song Project надходить понад 300 заявок від молодих артистів та гуртів, найкращі з яких отримують шанс виступити разом із найвідомішими українськими артистами на грандіозній сцені під час великого стадіонного концерту перед багатотисячною аудиторією. Рішення щодо чотирьох переможців-2020 прийняло компетентне журі (організатор і генеральний продюсер Національного проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project» Тарас Курчик, продюсер телеканалу Україна і «Музична Платформа України» Геннадій Вітер, генеральний продюсер радіохолдингу «ТАВР Медіа» Віталій Дроздов, виконавчий директор Національного проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project», засновник Kontramarka.ua і лейблу «Контрамарка» Олександр Порядченко і музичний продюсер Вадим Лисиця), а п’ятого було визначено шляхом голосування у мережі, в якому взяли участь понад 100 тисяч інтернет-користувачів.  

-   Культура, музика, талант не можуть зупинятися! Молодь повинна творити нове. Українські артисти не можуть поставити свою творчість на паузу, – каже генеральний продюсер Національного проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project» Тарас Курчик. - Тому ми прийняли рішення, що «Українська пісня-2020» таки відбудеться. У новому форматі, але обов’язково відбудеться – з дотриманням усіх карантинних норм. Це буде телевізійний спецпроект. Ми відзнімемо у Львові, у культурній столиці, концерт за участю ТОП-зірок української сцени і молодих артистів, яких відкриває наш проект. І цю телеверсію у знаковий для нашої країни день, у День Незалежності, покаже на всю Україну телеканал Україна, у популярному шоу «Музична платформа». Так ми продемонструємо усій країні, що українська пісня твориться і звучить, попри все.

Офіційний відеоанонс Ukrainian Song Project 2020:

https://www.youtube.com/watch?v=oUhlkCbE8Aw  

А грандіозне 5-річчя «Українська пісня / Ukrainian Song Project» таки відсвяткує, але через рік.Уже відомі дата і місце- 14 серпня 2021 року на «Арені Львів». Організатори вірять, що все вдасться, - і ми знову разом, у товаристві десятків тисяч українців, переживемо незабутні емоції – та станемо співтворцями нової української музики!

Ukrainian Song Project 2020 відбудеться за підтримки Львівської обласної ради і Львівської облдержадміністрації. Крім того, уже п’ятий рік поспіль проект підтримує громадський діяч Ігор Васюник. 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери