Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Рейтинг

Події

12.01.2010|11:22|Буквоїд

Топ-10 січня від Ozon.ru

«Буквоїд» пропонує огляд десяти художніх книжок, які у січні користуються найбільшою популярністю у відвідувачів інтернет-крамниці Ozon.ru.


Борис Акунін.
«Весь світ театр»

Новий роман про пригоди Ераста Петровича Фандоріна.

Дія нового роману Бориса Акуніна «Весь світ театр» відбувається в 1911 році. Ераст Фандорін розслідує злочини, здійснені в одному з московських театрів.



Ден Браун. «Втрачений символ»

Пригоди Роберта Ленгдона продовжуються. Цього разу йому належить розгадати найбільшу таємницю масонів, яка здатна змінити світ.

Таємниці, що зберігались століттями, загадкові знаки та символи — і смертельна небезпечна подорож лабіринтами минулого…



Леонід Парфьонов.  «Намєдні. Наша ера.
1981-1990»
Третій том книжкового проекту «Намєдні. Наша ера. 1981-1990» присвячений особливо багатому подіями десятиліттю  —  80-м. Епоха почалася траурними маршами на похоронах генсеків, а потім розігналась до нищівної революції. Престарілих членів політбюро, продовольчу програму, книжку «Мала Земля», магазини соцкраїн,  «Іронію долі», італійську естраду змінили суперництво Горбачова та Єльцина, кооперативні кафе, гласність, об´єднання Німеччини, «Маленька Віра» та «Інтердівчинка», вибух Чорнобиля, реабілітація Церкви, телемости, боротьба з пияцтвом, перші страйки, перші «мильні опери» і перші заручники, талони на цукор, Чумак і Кашпіровський.

У книзі — понад 500 фотографій, малюнків, карикатур та інших ілюстрацій.




Стефані Майєр. «Світанок»

Це – четверта книжка знаменитої вампірської саги, яка стала бестселером вже у багатьох країнах світу. Белла Свон погодилася стати дружиною свого коханого – вампіра Едварда і прийняти його дар безсмертя. Однак після перших днів щастя її життя перетворюється на жах.

Белла та Едвард чекають дитину, а народження дитини від людини і вампіра, відповідно до жорстких законів «нічних мисливців» - найтяжчий злочин. Дитині і його батькам загрожує жорстоке покарання від рук вампірських старійшин. Белла, Едвард та їх друг вервольф Джейк розуміють: поодинці їм не вистояти. 




Стефані Майєр. «Затемнення»

Третя книга знаменитої вампірськой саги, яка очолила списки бестселерів семи країн і продана накладом в два мільйони екземплярів. Справжня любов не боїться небезпеки... Белла Свон готова стати подругою свого коханого Едварда навіки, адже саме вічність триває життя вампіра. Але тоді їй доведеться зрадити кращого друга — вервольфа Джейка і у такий спосіб, можливо, знову розпалити давню ворожнечу між «нічними мисливцями» і їхніми одвічними ворогами — перевертнями.




Володимир Набоков.
 «Лаура та її оригінал»

Цей роман чекали понад тридцять років. І ось син письменника Дмитро Володимирович усупереч волі батька вирішив  опублікувати цю «блискучу, оригінальну і потенційно революційну» річ, яка є «найбільш концентрованою квінтесенцією творчості» Володимира Набокова. 




Стефані Майєр. «Сутінки»
 
Книга, яка стала культовою для молоді не лише англомовних країн, але й Франції, Іспанії, Скандинавії, Японії та Китаю. Літературний дебют, котрий критики порівнюють із «Інтерв´ю з вампіром» Енн Райє і «Ті, хто полює вночі» Барбари Гемблі.




Стефані Майєр. «Молодик»

Це  – друга книга знаменитої вампірської саги. Закохатися у вампіра - страшно і романтично... Але втратити коханого, який вирішив врятувати свою дівчину від ролі пішака у вічному протистоянні кланів «нічних мисливців», розірвавши з нею стосунки - це просто нестерпно. Белла Свон болісно переживає зникнення коханого і безуспішно шукає забуття в дружбі з хлопчиком-індіанцем Джейком Блеком. Вона навіть не підозрює, що її кращий друг - породження ще одного «народу Темряви». Народу, який жорстокіший і небезпечніший, аніж аристократи - вампіри…



Василь Аксьонов. «Таємнича пристрасть. Роман про шістдесятників»

«Таємнича пристрасть» — останній роман Василя Аксьонова. Його герої — кумири шестидесятих: Роберт Рождественський, Володимир Висоцький, Андрій Вознесенський, Андрій Тарковський, Євгеній Евтушенко...

Аксьонов надав нам унікальну можливість дізнатись як жили ці люди — у що вони вірили, чим дихали, як чинили опір владі або ж піддавалися їй, любили, зраджували, відбивали чужих дружин. І продовжували творити, не зважаючи ані на що. Саме цю жадобу до творчості, яку неможливо вбити жодним режимом, і називає Аксьонов таємничою пристрастю.


 

Стіг Ларссон. «Дівчина з татуюванням дракона»

Стіг Ларссон – сенсація світового книжкового ринку, нова зірка на небосхилі європейської літератури, талановитий шведський письменник і журналіст, який став феноменально популярним завдяки своїй трилогії «MILLENUIM», що відкрив для читачів всього світу новий формат сучасної якісної прози.

Стіг Ларссон посів 1-е місце в рейтингу найпопулярніших авторів (відповідно до опитувань європейських читачів у 2009 році), розділивши його зі Стефані Майер.

Загадка юної родички, яка зникла сорок років тому, не дає спокою вже немолодому промисловому магнатові, і ось він робить останню в своєму житті спробу — доручає розшук журналістові Мікаелю Блумквісту. Той береться за безнадійну справу радше для того, аби відвернутися від власних неприємностей але незабаром розуміє: проблема - складніша, аніж видається на перший погляд.

Як пов´язана давня подія на острові з декількома вбивствами жінок, що трапилися в різні роки в різних куточках Швеції? При чому тут цитати з Третьої Книги Мойсея? І хто, врешті-решт, скоїв замах на життя самого Мікаеля, коли він підійшов до розгадки дуже близько? І вже тим більш він не міг передбачити, що розслідування приведе його до справжнього пекла серед мирного містечка.



Додаткові матеріали

17.12.2009|07:30|Події
Топ-10 грудня від Ozon.ru
10.11.2009|07:35|Події
Топ-10 листопада від Ozon.ru
22.10.2009|07:36|Події
Топ-10 жовтня від Ozon.ru
24.09.2009|07:23|Події
Топ-10 вересня від Ozon.ru
14.08.2009|07:17|Події
Топ-10 серпня від Ozon.ru
10.07.2009|07:34|Події
Топ-10 липня від Ozon.ru
16.06.2009|07:25|Події
Топ-10 червня від Ozon.ru
27.04.2009|07:37|Події
Топ-10 квітня від Ozon.ru
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери