Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Рейтинг

Події

16.06.2009|07:25|Буквоїд

Топ-10 червня від Ozon.ru

«Буквоїд» пропонує огляд десяти художніх книжок, які у червні користуються найбільшою популярністю у відвідувачів інтернет-крамниці Ozon.ru.

Борис Акунін. «Сокіл і Ластівка»

Пригоди із життя нашого сучасника Ніколаса Фандоріна, які у попередніх романах («Алтин-Толобас», «Позакласне читання», «Ф.М.»), переплітаються із історичною авантюрною розповіддю.

Цього разу черговий представник роду фон Дорнов, який жив три століття тому, потрапляє у далекі корсарські моря, де йому, звісно ж, потрібно буде здійснити плавання до Острова Скарбів…


 

Поліна Волошина, Євгеній Кульков. «Маруся»
Маруся   —  дівчинка, з якою щось постійно трапляється. Дія книги починається в 2020 році на планеті Земля. Чотирнадцятирічна донька дипломата Андрія Гумільова потрапляє до стрімкого виру неймовірних подій. У своєму наплічнику вона знаходить металевого ящера, який наділяє дівчинку даром безсмертя…
«Етногенез» один з найграндіозніших проектів в історії літератури, який продовжиться декілька років. Над ним працює кілька десятків авторів — талановиті фантасти, історики, футурологи і сценаристи.
Ідея «Етногенезу» полягає у тому, що кожна книга це окрема історія, кожна серія - самостійний сюжет; але при цьому всі вони є пазлами, з яких складається неочікувана картина.  
У проекті «Етногенез» буде 12 серій, в кожній по декілька книг.

Відкриває проект серія «Маруся».


 
Леонід Парфьонов.  «Намєдні. Наша ера. 1971-1980»
Другий том енциклопедії повсякденного життя СРСР,  яка містить у собі найважливіші події історії, приклади побуту радянської людини.  

Найбільший російський документальний серіал «Намедні. 1961-2003» був багато разів показаний в ефірі, випущений на відеокасетах та DVD.

Але радянська епоха, як виявилось, не пішла в минуле, продовжуючись в нинішньому російському житті.

 

Стефані Майєр. «Світанок»

Це – четверта книжка знаменитої вампірської саги, яка стала бестселером вже у багатьох країнах світу.

Белла Свон погодилася стати дружиною свого коханого – вампіра Едварда і прийняти його дар безсмертя. Однак після перших днів щастя її життя перетворюється у кошмар.

Белла та Едвард чекають дитину, а народження дитини від людини і вампіра, відповідно до жорстких законів «нічних мисливців» - найтяжчий злочин. Дитині і його батькам загрожує жорстоке покарання від рук вампірських старійшин.  

Белла, Едвард  та їхній друг вервольф Джейк розуміють: поодинці їм не вистояти.  

 

Сергій Лук’яненко «Недотепа»
Новий роман російського фантаста— захоплююча історія пригод Трікса на прізвисько «Недотепа» у дивному світі «меча і магії».


Ронда Берн. «Тайна»

Фрагменти великої таємниці можна знайти в усній народній творчості, в літературі, релігійному і філософському перебігу всього світу на багато століть углиб. Вперше всі частини Тайни зведені разом в приголомшливому одкровенні, яке змінить життя того, хто прочитає. З цієї книги Ви дізнаєтесь, як використовувати Таємницю у всіх аспектах свого життя – гроші, здоров´я, стосунки і, взагалі, для будь-якої взаємодії із зовнішнім світом. Ви почнете розуміти приховану і незайману силу усередині вас, і це відкриття зможе принести Вам радість, щастя і благополуччя у всьому. 

З часів «Кода да Вінчі» і «Алхіміка» читачі не знали такої сенсації. «Тайна» міцно тримається у верхніх рядках книжкових рейтингів по обидві сторони океану. На даний момент продано вже більше трьох мільйонів екземплярів, і це лише початок.


«Книга, заради якої об’єдналися письменники, об’єднати яких неможливо» 

Ця книга - унікальна за своїм змістом збірка оповідань.

Тут, під однією обкладинкою, зібрані дуже різні твори зовсім несхожих один на одного сучасних письменників. Більшість цих творів ніколи раніше не публікувалися. Серед авторів альманаху Борис Акунін, Володимир Войнович, Борис Гребєнщиков, Андрій Геласимов.

Всіх об´єднала спільна мета - прагнення допомогти пацієнтам російських хосписів, забутим як державною медициною, так і благодійниками.  

Засоби від реалізації книги будуть скеровані до Фонду допомоги хосписам «Віра».

 

Стефані Майєр. «Сутінки» 

Книга, яка стала культовою для молоді не лише англомовних країн, але і Франції, Іспанії, Скандинавії, Японії та Китаю. Літературний дебют, який критики порівнюють з «Інтерв´ю з вампіром» Енн Райє і «Ті, хто полює вночі» Барбари Хемблі.

 

Вадим Панов. «Ребус Галла» 
Споконвіків магія служила мешканцям Великих Будинків основою існування, і тим дивніше стало повернення в Таємне Місто древньої єресі, що стверджує: «Сплячий не був магом!».

Немов лісова пожежа, поширилася вона серед Великих Будинків. Знову пролилася кров, сплелися витончені змови, прозвучали заборонені заклинання. І Москві, чиєю тінню Таємне Місто залишається з незапам´ятних часів, дісталося сповна.

Чи здатний Сантьяга — безстрашний комісар Темного Двору — протистояти злу, що відродилося? Чи зловлять рибку в каламутній воді змін заповзятливі найманці Артем і Кортес? Чи зуміє древній бог повернути минулий вплив? Хто знає. Адже доки Сплячий не прокинувся, можливо все!

 

Стефані Майєр. «Молодик»

Це друга книга знаменитої вампірської саги, що очолила списки бестселерів семи країн. Закохатися у вампіра - страшно і романтично... Але втратити коханого, що вирішив врятувати свою дівчину від ролі пішака у вічному протистоянні кланів «нічних мисливців» розірвавши з нею стосунки - це просто нестерпно. Бела Свон болісно переживає зникнення коханого і безуспішно шукає забуття в дружбі з хлопчиком-індіанець Джейком Блеком. Вона навіть не підозрює, що її кращий друг - породження ще одного «народу Темряви». Народу, більш жорстокого і небезпечного, ніж аристократи - вампіри…



Додаткові матеріали

27.04.2009|07:37|Події
Топ-10 квітня від Ozon.ru
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери