Re: цензії

28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
15.03.2024|Ірина Фотуйма
Дух єства і слова Богдана Дячишина
14.03.2024|Ярослав Калакура, доктор історичних наук
Радянська окупація і змосковлення Буковини: мовою документів і очима дослідника
09.03.2024|Тетяна Дігай, Тернопіль
Інтелектуальна подорож шляхами минулого і сучасності
Головна\Події\Рейтинг

Події

27.04.2009|07:37|Буквоїд

Топ-10 квітня від Ozon.ru

«Буквоїд» пропонує огляд десяти художніх книжок, які у квітні користуються найбільшою популярністю у відвідувачів інтернет-крамниці Ozon.ru.






Дмитро Глуховський. «Метро 2034»

Роман Дмитра Глуховського «Метро 2033» - головний бестселер 2007 року. 300 000 проданих книг, популярна комп’ютерна гра і плани з екранізації в Голівуді. Кращий фантастичний дебют Європи. Книга перекладена десятками мовами.

Дія нового роману «Метро 2034» розгортається у всесвіті, який описаний у першій частині дилогії. Весь світ зруйновано ядерною війною. Залишки людства проводять останні дні в бункерах і бомбосховищах, найбільше з яких - Московський Метрополітен...

Усі ті, хто опинився в ньому, коли на столицю падали боєголовки ракет, врятувалися. Для тих, хто вцілів, метро стало новим Ноєвим ковчегом. Поверхня планети заражена радіацією і населена чудовиськами. Віднині життя можливе лише під землею.
Станції перетворилися на міста-держави, а в тунелях володарює темнота та страх. Жителі Севастопольської – маленької підземної Спарти, ціною неймовірних зусиль виживають на своїй станції і обороняють її.

Але одного дня Севастопольська виявляється відрізана від великого метро і всім її мешканцям загрожує страшна загибель. Щоб врятувати людей, потрібен справжній герой.

 



Стефані Майєр. «Світанок»

Це – четверта книжка знаменитої вампірської саги, яка стала бестселером вже у багатьох країнах світу.

Белла Свон погодилася стати дружиною свого коханого – вампіра Едварда і прийняти його дар безсмертя. Однак після перших днів щастя її життя перетворюється у кошмар.

Белла та Едвард чекають дитину, а народження дитини від людини і вампіра, відповідно до жорстких законів «нічних мисливців» - найтяжчий злочин. Дитині і його батькам загрожує жорстоке покарання від рук вампірських старійшин.  

Белла, Едвард  та їхній друг вервольф Джейк розуміють: поодинці їм не вистояти.  

Книга, заради якої об’єдналися письменники, об’єднати яких неможливо 

Ця книга - унікальна за своїм змістом збірка оповідань.

Тут, під однією обкладинкою, зібрані дуже різні твори зовсім несхожих один на одного сучасних письменників. Більшість цих творів ніколи раніше не публікувалися. 

Авторів об´єднала спільна мета - прагнення допомогти пацієнтам російських хосписів, забутим як державною медициною, так і благодійниками.  

Засоби від реалізації книги будуть скеровані до Фонду допомоги хосписам «Віра».

 



Дмитро Глуховський. «Метро 2033»

2033 рік. Весь світ лежить в руїнах. Людство майже повністю знищене. Москва перетворилася на місто-привид, отруєний радіацією і населений чудовиськами. Небагато людей, що вижили, ховаються в московському метро - найбільшому протиатомному бомбосховищі на землі. Його станції перетворилися на міста-держави, а в тунелях панує тьма і мешкає жах. Артему, жителеві ВДНГ, належить пройти через все метро, щоб врятувати від страшної небезпеки свою станцію, а можливо і все людство.

Четверте видання культового роману Дмитра Глуховського. Кращий дебют Європи 2007 року, лауреат фестивалю «Єврокон 2007». Загальний наклад – понад триста тисяч екземплярів. Чотириста тисяч інтернет-читачів. Півтора роки в десятці бестселерів.

 



Пауло Коельо. «Переможець залишається один»
 

Це - новий роман Пауло Коельо, світова прем´єра якого відбулась восени 2008 року.  

Ігор красивий, багатий, успішний, але дружина кинула його, і цього болю він не може позбутися. Він вирушає на гламурний кінофестиваль до Канн, сподіваючись повернути любов. Ігор присягнувся знищити цілі світи, щоб знов знайти свою кохану.  

«Переможець залишається один» - це глибокий роздум про силу особистості і пихаті мрії, які створює і скеровує суспільство розкоші та успіху.  

Вправно сплітаючи історії персонажів Пауло Коельо в своєму дванадцятому романі малює правдиву картину світу гламуру і показує нам можливі катастрофічні наслідки одержимості славою.

 



Ронда Берн. «Тайна»

Фрагменти великої таємниці можна знайти в усній народній творчості, в літературі, релігійному і філософському перебігу всього світу на багато століть углиб. Вперше всі частини Тайни зведені разом в приголомшливому одкровенні, яке змінить життя того, хто прочитає. З цієї книги Ви дізнаєтесь, як використовувати Таємницю у всіх аспектах свого життя – гроші, здоров´я, стосунки і, взагалі, для будь-якої взаємодії із зовнішнім світом. Ви почнете розуміти приховану і незайману силу усередині вас, і це відкриття зможе принести Вам радість, щастя і благополуччя у всьому. 

З часів «Кода да Вінчі» і «Алхіміка» читачі не знали такої сенсації. «Тайна» міцно тримається у верхніх рядках книжкових рейтингів по обидві сторони океану. На даний момент продано вже більше трьох мільйонів екземплярів, і це лише початок.

 

 

Сергій Мінаєв. «Р.А.Б.» 

Олександр Ісаєв щасливий: його прийняла до свого лона корпорація «Республіка Дитинства». Це його світ: кар´єра, обсяги продажів, зростання особистих доходів, безконечні інтриги… 

Тим часом родинне життя дає тріщину, його мучать безсоння і приголомшуюче відчуття самотності. А офісні забави поступово розкривають перед ним дно життя, куди не кожен зважиться зазирнути …

З ним залишається його любов. Але чи може врятувати любов, коли довкола руйнується звичайний світ?..

 



Стефані Майєр. «Сутінки»
 

Книга, яка стала культовою для молоді не лише англомовних країн, але і Франції, Іспанії, Скандинавії, Японії та Китаю. Літературний дебют, який критики порівнюють з «Інтерв´ю з вампіром» Енн Райє і «Ті, хто полює вночі» Барбари Хемблі.

 



Сесілія Ахерн. «Люблю твої спогади»
 

Новий блискучий роман Сесілії Ахерн «Люблю твої спогади» увійшов до шорт-листу престижної премії «Романтичний шедевр-2009».  

Це дивна історія двох незнайомих людей, що знайшли майже надприродний зв´язок після операції з переливання крові…

Джастін Хічкок, що віддав свою кров для анонімного переливання, раптом отримує кошик дарунку, в який вкладена записка із подякою…

Джойс Конвей згадує такі рідні мощені паризькі провулки, але… вона ніколи не була в Парижі! Щоночі їй сниться маленька дівчинка з довгим білявим волоссям, але… вона не знає цю дівчинку! Або все-таки знає?.. Звідки до неї приходять такі спогади?

Як знайти того єдиного, з ким вони знайдуть реальність?

 



Корнелія Функе. «Чорнильне серце»

Це - перша частина трилогії знаменитої німецької письменниці.

У центрі оповіді - відважна дванадцятирічна дівчинка Меггі та і її батько, який володіє дивним даром: коли він читає книгу вголос, її герої оживають. Правда навзаєм хтось із слухачів опиняється в придуманому письменником світі, а, як відомо, у книгах бувають не лише добрі персонажі...



Додаткові матеріали

22.04.2009|13:28|Події
Топ-10 рідкісних книжок від столичного «Букініста» на Лютеранській
21.04.2009|07:21|Події
ТОП-7 книжок квітня від Amazon
17.04.2009|13:56|Події
ТОП-10 заборонених книжок року очолила книжка про пінгвінів
03.04.2009|10:21|Події
ТОП-20 авторів, які найбільше видавалися 2008 року у Росії
20.03.2009|15:30|Події
50 книжок, які отримали найвищий рейтнґ у «Книжці року ’2008»
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

20.03.2024|14:23
У київському просторі PEN Ukraine відбудеться публічна розмова Мирослава Мариновича з Мирославою Барчук
20.03.2024|14:02
В Україні видадуть продовження серії «Червоний Арлекін» італійського письменника Роберто Річчі
20.03.2024|14:00
У «Видавництві 21» готують до друку перше в Україні гумористичне фентезі про ІТ
15.03.2024|16:37
У Києві презентували епічне фентезі «Кий і морозна орда»
14.03.2024|11:27
Книга Сергія Руденка "Бій за Київ" у фінському перекладі увійшла до короткого списку премії Drahomán Prize 2023 року
09.03.2024|14:20
Оголошено імена лауреатів Шевченківської премії-2024
06.03.2024|18:34
Оголошено претендентів на здобуття Міжнародної премії імені Івана Франка у 2024 році
05.03.2024|11:11
У Львові презентують книжку Олени Чернінької, присвячену зниклому безвісти синові
05.03.2024|11:09
«Сапієнси»: потаємна історія наукової фантастики. Лекція Володимира Аренєва
01.03.2024|13:50
«Маріупольську драму» покажуть в Ужгороді та Києві


Партнери