Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Рейтинг

Події

14.08.2009|07:17|Буквоїд

Топ-10 серпня від Ozon.ru

«Буквоїд» пропонує огляд десяти художніх книжок, які у серпні користуються найбільшою популярністю у відвідувачів інтернет-крамниці Ozon.ru.

Марк Леві. «Ті слова, що ми не сказали один одному»

За два дні до весілля Джулії зателефонував секретар її батька, Ентоні Уолша. Як вона й думала, батько — блискучий бізнесмен, але повний егоїст, із яким вона вже давно практично не спілкується — не буде присутній на церемонії.

Щоправда, цього разу Ентоні знайшов справді бездоганний привід: він помер. Джулія мимоволі помічає трагікомічний бік того, що трапилося: її батькові завжди був властивий особливий дар втручатися у її життя і порушувати всі плани.

Миттю весілля обернулось на похорон. Але, виявляється, це не останній сюрприз, який татусь приготував Джулії татусем…



Тетяна Соломатіна. «Акушер-Ха!»

Ця яскрава і неочікувана книга — не книга зовсім, а театральна вистава. Трагікомедія. Дійові особи — лікарки, акушерки, медсестри і... пацієнтки. Місце дії — пологовий будинок і лікарня. У цих стінах реальність комфортно уживається з ексцентричним фарсом, а смішне викликає сльози. Тут двадцять перше століття з його нанотехнологіями ще не гарантує відсутність булгаківської «тьми єгипетської» і водій «швидкої» може несподівано виявитися професійнішим, ніж анестезіолог...

Що робити дорослому чоловікові, якщо у нього фімоз, і як це пов´язано з живописом імпресіоністів? Де ми буваємо під час клінічної смерті, і що таке ЕКО?

Про кумедне та сумне. Про лікарок та пацієнтів. Про чоловіків та жінок. Про повну безвихідь та вічність.


 
Стефані Майєр. «Світанок»

Це – четверта книжка знаменитої вампірської саги, яка стала бестселером вже у багатьох країнах світу. Белла Свон погодилася стати дружиною свого коханого – вампіра Едварда і прийняти його дар безсмертя. Однак після перших днів щастя її життя перетворюється у жах.

Белла та Едвард чекають дитину, а народження дитини від людини і вампіра, відповідно до жорстких законів «нічних мисливців» - найтяжчий злочин. Дитині і його батькам загрожує жорстоке покарання від рук вампірських старійшин. Белла, Едвард  та їхній друг вервольф Джейк розуміють: поодинці їм не вистояти. 

 

Стефані Майєр. «Затемнення»

Третя книга знаменитої вампірськой саги, яка очолила списки бестселерів семи країн і продана накладом в два мільйони екземплярів. Справжня любов не боїться небезпеки... Белла Свон готова стати подругою свого коханого Едварда навіки, адже саме вічність триває життя вампіра. Але тоді їй доведеться зрадити кращого друга — вервольфа Джейка і у такий спосіб, можливо, знову розпалити давню ворожнечу між «нічними мисливцями» і їхніми одвічними ворогами — перевертнями.


Стефані Майєр. «Молодик»

Це  – друга книга знаменитої вампірської саги. Закохатися у вампіра - страшно і романтично... Але втратити коханого, який вирішив врятувати свою дівчину від ролі пішака у вічному протистоянні кланів «нічних мисливців», розірвавши з нею стосунки - це просто нестерпно. Белла Свон болісно переживає зникнення коханого і безуспішно шукає забуття в дружбі з хлопчиком-індіанецем Джейком Блеком. Вона навіть не підозрює, що її кращий друг - породження ще одного «народу Темряви». Народу, який жорстокіший і небезпечніший, аніж аристократи - вампіри…


Ронда Берн. «Тайна»

Фрагменти великої таємниці можна знайти в усній народній творчості, в літературі, релігійному і філософському перебігу всього світу на багато століть углиб. Вперше всі частини Тайни зведені разом в приголомшливому одкровенні, яке змінить життя того, хто прочитає. З цієї книги Ви дізнаєтесь, як використовувати Таємницю у всіх аспектах свого життя – гроші, здоров´я, стосунки і, взагалі, для будь-якої взаємодії із зовнішнім світом. Ви почнете розуміти приховану і незайману силу усередині вас, і це відкриття зможе принести Вам радість, щастя і благополуччя у всьому. 

З часів «Кода да Вінчі» і «Алхіміка» читачі не знали такої сенсації. «Тайна» міцно тримається вгорі книжкових рейтингів по обидві сторони океану. Нині продано вже понад три мільйони екземплярів.


Стефані Майєр. «Сутінки»
 
Книга, яка стала культовою для молоді не лише англомовних країн, але й Франції, Іспанії, Скандинавії, Японії та Китаю. Літературний дебют, котрий критики порівнюють із «Інтерв´ю з вампіром» Енн Райє і «Ті, хто полює вночі» Барбари Гемблі.

 



Леонід Парфьонов.  «Намєдні. Наша ера. 1971-1980»
Другий том енциклопедії повсякденного життя СРСР,  яка містить у собі найважливіші події історії, приклади побуту радянської людини. Найбільший російський документальний серіал «Намєдні. 1961-2003» був неодноразово показаний в ефірі, випущений на відеокасетах та DVD. Але радянська епоха, як виявилось, не пішла в минуле і триває у нинішньому російському житті.


 

Борис Акунін. «Сокіл і Ластівка»
Пригоди із життя нашого сучасника Ніколаса Фандоріна, які у попередніх романах («Алтин-Толобас», «Позакласне читання», «Ф.М.»), переплітаються із історичною авантюрною розповіддю. Цього разу черговий представник роду фон Дорнов, який жив три століття тому назад, потрапляє у далекі корсарські моря, де йому, звісно ж, потрібно буде здійснити подорож до Острову Скарбів…

 

 

Андрій Аствацатуров. «Люди в голому»
Дебютний роман Андрія Аствацатурова (професійного філолога, знавця Генрі Міллера, онука знаменитого радянського літературознавця В.М.Жірмунського) нагадує своєю інтонацією кращі сторінки Сергія Довлатова, Вуді Аллена та Павла Санаєва. Герой-оповідач — пітерський «інтелігент в окулярах» — проводить читача місцями свого радянського дитинства та університетської юності, при цьому демонструє гостру спостережливість, самоіронію та блискуче почуття гумору.



Додаткові матеріали

10.07.2009|07:34|Події
Топ-10 липня від Ozon.ru
16.06.2009|07:25|Події
Топ-10 червня від Ozon.ru
27.04.2009|07:37|Події
Топ-10 квітня від Ozon.ru
21.07.2009|07:22|Події
ТОП-7 книжок від BookLand
25.05.2009|07:12|Події
ТОП-8 книжок від BookLand
28.05.2009|07:46|Події
Топ-7 травня від Amazon
21.04.2009|07:21|Події
ТОП-7 книжок квітня від Amazon
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери