Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Рейтинг

Події

10.07.2009|07:34|Буквоїд

Топ-10 липня від Ozon.ru

«Буквоїд» пропонує огляд десяти художніх книжок, які у липні користуються найбільшою популярністю у відвідувачів інтернет-крамниці Ozon.ru.

Борис Акунін. «Сокіл і Ластівка»
Пригоди із життя нашого сучасника Ніколаса Фандоріна, які у попередніх романах («Алтин-Толобас», «Позакласне читання», «Ф.М.»), переплітаються із історичною авантюрною розповіддю. Цього разу черговий представник роду фон Дорнов, який жив три століття тому, потрапляє у далекі корсарські моря, де йому, звісно ж, потрібно буде здійснити плавання до Острова Скарбів…


Леонід Парфьонов.  «Намєдні. Наша ера. 1971-1980»

Другий том енциклопедії повсякденного життя СРСР,  яка містить у собі найважливіші події історії, приклади побуту радянської людини. Найбільший російський документальний серіал «Намедні. 1961-2003» був багато разів показаний в ефірі, випущений на відеокасетах та DVD. Але радянська епоха, як виявилось, не пішла в минуле, продовжуючись в нинішньому російському житті.

 
Сергій Тармашев. «Давній. Війна»
Це  – третя книга фантастичної саги. Продовження романів «Катастрофа» і «Корпорація». Головний герой епосу – офіцер-спецназівець Тринадцятий знов вступає в боротьбу за майбутнє людства. Залишки Корпорації остаточно розгромлені. Але довгоочікуваний мир так і не прийшов до Сонячної системи. Співдружність Людей виявляється втягнуто у Війну тих, що Прийшли Після, дурне і криваве суперництво за право визнання Найбільшими цивілізаціями...

Сергій Лук’яненко. «Недотепа»
Новий роман Сергія Лук’яненка – це гумористичне фентезі, сюжет якого не має стосунку до раніше написаних ним книг.

«Цю книгу із заниженим змістом жорстокості я можу назвати казковим романом. Думаю, його із цікавістю будуть читати і діти, і дорослі. Це сімейна книга», - сказав письменник.

Дія роман відбувається у видуманому світі, схожому на середньовіччя. Головний герой – юнак, син герцога на прізвисько Недотепа, якого обманом позбавляють престолу. Він намагається знайти справедливість і покарати кривдників. На цьому шляху юнак потрапляє на навчання до мага, де пізнає своєрідну творчу магію.


 

Стефані Майєр. «Світанок»

Це – четверта книжка знаменитої вампірської саги, яка стала бестселером вже у багатьох країнах світу. Белла Свон погодилася стати дружиною свого коханого – вампіра Едварда і прийняти його дар безсмертя. Однак після перших днів щастя її життя перетворюється у кошмар.

Белла та Едвард чекають дитину, а народження дитини від людини і вампіра, відповідно до жорстких законів «нічних мисливців» - найтяжчий злочин. Дитині і його батькам загрожує жорстоке покарання від рук вампірських старійшин. Белла, Едвард  та їхній друг вервольф Джейк розуміють: поодинці їм не вистояти.  


 

Стефані Майєр. «Молодик»

Це  – друга книга знаменитої вампірської саги, що очолила списки бестселерів семи країн. Закохатися у вампіра - страшно і романтично... Але втратити коханого, що вирішив врятувати свою дівчину від ролі пішака у вічному протистоянні кланів «нічних мисливців» розірвавши з нею стосунки - це просто нестерпно. Бела Свон болісно переживає зникнення коханого і безуспішно шукає забуття в дружбі з хлопчиком-індіанець Джейком Блеком. Вона навіть не підозрює, що її кращий друг - породження ще одного «народу Темряви». Народу, більш жорстокого і небезпечного, ніж аристократи - вампіри…



Стефані Майєр. «Сутінки»
 
Книга, яка стала культовою для молоді не лише англомовних країн, але і Франції, Іспанії, Скандинавії, Японії та Китаю. Літературний дебют, який критики порівнюють з «Інтерв´ю з вампіром» Енн Райє і «Ті, хто полює вночі» Барбари Хемблі.


 

Ронда Берн. «Тайна»

Фрагменти великої таємниці можна знайти в усній народній творчості, в літературі, релігійному і філософському перебігу всього світу на багато століть углиб. Вперше всі частини Тайни зведені разом в приголомшливому одкровенні, яке змінить життя того, хто прочитає. З цієї книги Ви дізнаєтесь, як використовувати Таємницю у всіх аспектах свого життя – гроші, здоров´я, стосунки і, взагалі, для будь-якої взаємодії із зовнішнім світом. Ви почнете розуміти приховану і незайману силу усередині вас, і це відкриття зможе принести Вам радість, щастя і благополуччя у всьому. 

З часів «Кода да Вінчі» і «Алхіміка» читачі не знали такої сенсації. «Тайна» міцно тримається у верхніх рядках книжкових рейтингів по обидві сторони океану. На даний момент продано вже більше трьох мільйонів екземплярів, і це лише початок.


 

Нік Перумов. «Сім Звірів Райлега. Книга 2. Алієдора»
Продовження циклу, розпочатого романом «Сім Звірів Райлега. Терн». Як все добре починалося! Дочка знатного сенатора Алієдора Венті готова була стати зразковою дружиною молодшому синові з роду Деррано, народжувати йому дітей і вести спокійне життя в замку, керуючи господарством і піклуючись про чоловіка. Втім, не так склалося, як гадалося.

І ось вже позаду гонитва і страшні спогади. А попереду?



Стефані Майєр. «Затемнення»

Третя книга знаменитої вампірськой саги, що очолила списки бестселерів семи країн і продана накладом в два мільйони екземплярів. Справжня любов не боїться небезпеки... Белла Свон готова стати подругою свого коханого Едварда навіки, адже саме вічність триває життя вампіра. Але тоді їй доведеться зрадити кращого друга — вервольфа Джейка і тим самим, можливо, заново розпалити давню ворожнечу між «нічними мисливцями» і їх одвічними ворогами — перевертнями...



Додаткові матеріали

16.06.2009|07:25|Події
Топ-10 червня від Ozon.ru
28.05.2009|07:46|Події
Топ-7 травня від Amazon
25.05.2009|07:12|Події
ТОП-8 книжок від BookLand
27.04.2009|07:37|Події
Топ-10 квітня від Ozon.ru
22.04.2009|13:28|Події
Топ-10 рідкісних книжок від столичного «Букініста» на Лютеранській
21.04.2009|07:21|Події
ТОП-7 книжок квітня від Amazon
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери