Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Рейтинг

Події

10.11.2009|07:35|Буквоїд

Топ-10 листопада від Ozon.ru

«Буквоїд» пропонує огляд десяти художніх книжок, які у листопаді користуються найбільшою популярністю у відвідувачів інтернет-крамниці Ozon.ru.

Василь Аксьонов. «Таємнича пристрасть. Роман про шестидесятників»

«Таємнича пристрасть» — останній роман Василя Аксьонова. Його герої — кумири 60-их: Роберт Рождественський, Володимир Висоцький, Андрій Вознесенський, Андрій Тарковський, Євгеній Євтушенко...

Аксьонов надав нам унікальну можливість дізнатись як жили ці люди — у що вони вірили, чим дихали, як чинили опір владі або ж піддавалися їй, любили, зраджували, відбивали чужих дружин. І продовжували творити, не зважаючи ані на що. Саме цю жадобу до творчості, яку неможливо знищити жодним режимом, Аксьонов і називає таємничою пристрастю.

 

Віктор Пєлєвін. «t»

 «t» — дев´ятий роман в бібліографії Пєлєвіна і перший його роман з 2006 року, з часу, коли вийшов «Empire "V"». Торік Пєлєвін випустив збірку з п´яти новел під назвою «П5. Прощальні пісні політичних пігмеїв Піндостану».

«Майстер бойових мистецтв граф Т. пробирається до Оптіної Пустелі. На шляху йому зустрічається кабалістичний демон Аріель, який стверджує, що створив світ і самого графа Т. І це дуже схоже на правду...». 



Михайло Веллер. «Легенди Арбату»

Нова книга Веллера «Легенди Арбату» — збірка неймовірно смішних та запаморочливих історій радянського та недалекого минулого. Нещадна правда і народна міфологія утворюють гримучу суміш. За стилем та манерою — продовження знаменитого національного бестселера «Легенди Невського проспекту».

Діна Рубіна. «Біла голубка Кордови»

Діна Іллівна Рубіна — ізраїльська російськомовна письменниця і драматург. Народилася у Ташкенті. Новий, сьомий роман Рубіної відкриває особливий етап у її творчості.

Воістину, жодна людина на землі не здатна сказати, ким вона є.

Геній підробки, закоханий у живопис. Фальсифікатор із душею справжнього художника. Благородний авантюрист, такий собі Робін Гуд від мистецтва, блискучий інтелектуал і привабливий шахрай, — новий в літературі чарівний образ головного героя роману «Біла голубка Кордови».

Трагічна і авантюрна доля Захара Кордовіна вибудовує сюжет його життя у стилі захоплюючого трилера. Несподівані події не дають зітхнути ані герою, ані читачам. Вінниця та Пітер, Єрусалим і Рим, Толедо, Кордова і Ватикан змальовані автором до найменших деталей.

Оформлення книги розроблене знаменитою дизайнеркою Наталією Ярусовою.

Олександра Марініна. «Погляд з вічності. Книга 2. Дорога»

Не все так просто, не все гаразд в родинному житті Родислава та Люби Романових, що починалося настільки щасливо. Якою б ідилічною не здавалася їхня сім´я, таємні тріщини та приховані вади невблаганно підточують її основи. І Любі, і вже тим паче Родиславу є за що докоряти собі, в чому гірко покаятись, над чим подумати безсонними ночами. І з дітьми починаються проблеми, особливо з сином. Та обставина, що фактично з їхнього провини у в´язниці сидить невинна людина, важким тягарем лежить на совісті Романових. Так далі жити не можна — ця незграбна, колюча, некомфортна істина стає все очевиднішою. Але Родислав і Люба навіть не підозрюють, як близькі до катастрофи, яка тонка грань відокремлює подружжя від того моменту, коли все раптово розкриється і життя покотиться по абсолютно непередбачуваній дорозі...

 

 

Одрі Ніффенеггер. «Дружина мандрівника в часі» (The Time Traveller´s Wife)

Вони познайомилися, коли їй було шість, а йому тридцять шість. Вони одружилися, коли їй було двадцять три, а йому тридцять один...

Ця неймовірна історія неймовірного кохання стала, мабуть, найбільш вражаючим міжнародним бестселером останніх років. Права на екранізацію книги були куплені ще до публікації самого роману, і тепер і книга і фільм одночасно б´ють рекорди популярності.

 

Андрій Ківінов, Сергій Лукьяненко. «Ніч Напередодні»

Дванадцять звичайних людей спілкуються у чаті. І дізнаються, що ця ніч — остання для людства. Але в них є шанс запобігти катастрофі. Дванадцять відчайдушних спроб врятувати світ. Ніхто з них не впевнений — чи зійде сонце.

Ніч Напередодні...

«Ви можете відправитися у будь-який час і в будь-яке місце людської історії... Я даю шанс. Останній шанс. Точніше — дванадцять шансів. І я сподіваюся, що когось із вас чекає успіх».

Террі Пратчетт. «Кіт без прикрас»

Спочатку було слово, і це слово було Кіт. Цю непохитну істину сповістив народам котячий бог через свого слухняного учня Террі Пратчетта.

Отже, перед вами євангеліє породи котячих. Ви дізнаєтеся про котів все. З чого коти зроблені, їхній внутрішній устрій, закони, які на них діють і не діють, що вони їдять і що п´ють. Ну, а щоб було наочніше, книга ілюстрована чудовим англійським художником-графіком Греєм Джолліффом.

Анна Гавальда. «Утішна партія гри в петанк»

Шарль Баланда — процвітаючий архітектор сорока шести років. Живе в Парижі з коханою жінкою — красунею Лоранс та її донькою Матильдою. Багато працює, рідко буває вдома, всього домігся власною працею, спокійний, розсудливий, вибудовує та влаштовує своє життя сам. Загалом все у нього як годиться, та й сюрпризів в такому віці чекати не доводиться. Але одного дня він одержить лист, який заскочить його зненацька. Лист з минулого, про яке він і думати забув і як же далеко воно відведе його зі звичного шляху…

Розумний, гарний роман про людей, про життя, про любов.

 


Ронда Берн. «Таємниця»

Фрагменти великої таємниці можна знайти в усній народній творчості, в літературі, релігійному і філософському перебігу всього світу на багато століть углиб. Вперше всі частини Таємниці зведені разом в приголомшливому одкровенні, яке змінить життя того, хто його прочитає. З цієї книги Ви дізнаєтесь, як використовувати Таємницю у всіх аспектах свого життя – гроші, здоров´я, стосунки і, взагалі, для будь-якої взаємодії із зовнішнім світом. Ви почнете розуміти приховану і незайману силу усередині вас, і це відкриття зможе принести Вам радість, щастя і благополуччя у всьому. 



Додаткові матеріали

22.10.2009|07:36|Події
Топ-10 жовтня від Ozon.ru
24.09.2009|07:23|Події
Топ-10 вересня від Ozon.ru
14.08.2009|07:17|Події
Топ-10 серпня від Ozon.ru
10.07.2009|07:34|Події
Топ-10 липня від Ozon.ru
16.06.2009|07:25|Події
Топ-10 червня від Ozon.ru
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери