Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Презентації

Події

26.02.2016|09:15|Буквоїд

Видавництво «Основи» презентує світовий бестселер про ведення переговорів

У лютому у видавництві «Основи» вийшла книга трьох авторів, які співпрацюють із 1977-го року, Роджера Фішера, Вільяма Юрі, Брюса Петтона «Шлях до ТАК: як вести переговори, не здаючи позицій».

Минуло вже тридцять п’ять років від появи першого видання цієї книжки (1981). Відтоді «Шлях до ТАК» допоміг мільйонам людей опанувати мистецтво переговорів, навчивши ефективніше та вигідніше домовлятися між собою. Один із найуспішніших бізнес-посібників сучасної епохи, ця книжка спирається на досвід Гарвардського переговорного проекту – діяльності групи експертів, які мають чималий досвід ведення переговорів і вирішення конфліктних ситуацій на всіх можливих рівнях. «Шлях до ТАК» пропонує надійну покрокову стратегію для досягнення взаємовигідних домовленостей у найрозмаїтіших сферах. Уважно переглянуте і доповнене, це видання пропонує читачам простий та універсальний метод вирішення як особистих, так і професійних суперечок без емоційних втрат і поразок.

Шлях до ТАК пропонує простий та універсальний метод, як залагодити особисті та професійні суперечки, не здавши своїх позицій і не зазнавши емоційних втрат. Пропоновані тут переговорні методи та прийоми можна застосовувати як у сімейних і робочих суперечках, так і в міжнародних конфліктах. Теорії і тактики, пропоновані в Шляху до ТАК, спираються на досвід Гарвардського переговорного проекту – організації, що має справу з переговорами, перемовинами і залагодженням конфліктів усіх рівнів.

Зі Шляху до ТАК ви дізнаєтеся, як:

- відокремлювати людей від проблеми;

- зосереджуватися на інтересах, а не позиціях;

- спільно працювати над пошуком варіантів, які задовольнять обидві сторони;

- успішно домовлятися з впливовішими людьми, які відмовляються грати за правилами

та / або вдаються до «брудних трюків».

«Це, безперечно, найкраще з того, що можна прочитати про переговори. Книжка буде однаково корисною і для особи, що прагне зберегти своїх друзів, майно та прибутки, і для державного діяча, який дбає про збереження миру» – Джон Кеннет Ґелбрейт, видатний економіст-теоретик.

«Шлях до ТАК незмінно займає найвищу сходинку в літературі про врегулювання конфліктів. Жодна інша книжка з цієї сфери й близько не мала такого впливу на те, як практики, вчителі, дослідники та громадськість нині розуміють переговори» – Форум Національного інституту залагодження суперечок (National Institute for Dispute Resolution).

З передмови до книжки:

«Ця книжка почалася з запитання: як люди можуть щонайкраще дати раду своїм відмінностям? Приміром, яку пораду найкраще дати дружині та чоловікові в процесі розлучення, які хочуть знати, як досягнути чесної та взаємовигідної домовленості, не скотившись до гострих сварок? Або ж, іще складніше: що порадити одному з них, хто прагне того самого? Щодня родини, сусіди, пари, співробітники, начальники, бізнесмени, споживачі, продавці, юристи і нації стикаються з тією ж дилемою – як почути «так», не вдаючись до війни одне з одним. Застосовуючи свої знання з царин міжнародного права та антропології, а також широку співпрацю впродовж років із практиками, колегами та студентами, ми розробили практичний метод досягнення дружніх домовленостей, при яких жодній зі сторін не доведеться здавати свої позиції».

«Подобається це вам чи ні, але ви – сторона в переговорах. Переговори – життєва реальність. Ви обговорюєте з начальником своє підвищення. Намагаєтеся домовитися з незнайомою особою про ціну на дім. Двоє адвокатів роблять спробу залагодити конфлікт, що виник через автомобільну аварію. Група нафтових компаній задумує спільне підприємство для розвідки нафтових родовищ. Міський чиновник зустрічається з лідерами профспілок, щоб запобігти страйкові транзитників. Держсекретар Сполучених Штатів проводить нараду з російським колегою, щоб досягнути доомовленості щодо обмеження ядерних озброєнь. Це все – переговори».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери