Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Презентації

Події

16.12.2013|07:55|Буквоїд

Вийшли друком «Інші пів’яблука» від Галини Вдовиченко

На початку грудня у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля» вийшов друком новий роман Галини Вдовиченко «Інші пів’яблука». Ця книга стала продовженням та другою половинкою кращої української книги 2009 року за версією тижневика «Кореспондент» — «Пів’яблука».

«Інші пів’яблука» — це продовження історії чотирьох подруг — телеведучої Луїзи, редактора Галини, дизайнера Ірини та коректора Магди, які своїми пригодами створюють антураж такого собі «Секс і місто» по-львівські. П’ять років тому до рук чотирьох подруг потрапив старовинний сувенір із секретом — чарівне яблуко, яке здатне здійснювати бажання. Це яблуко змінило їхні долі — кожна отримала те, чого їй бракувало в житті. Потім життя пішло далі — діти, сім’я, кар’єра. Тим часом яблуко, яке нібито втратило свої чарівні здібності, припадає пилом на полиці між банок з варенням — до того часу, поки його не викрадають. Згодом з’ясовується: воно може не тільки впливати на долі подруг, але й міняти життя різних людей по всьому світу. Тим більше що зараз воно не одне: у яблука з’явився двійник — і подруги опинились у вирі нових пригод.

Одночасно з книгою «Інші пів’яблука» у видавництві вийшло друком перевидання роману Галини Вдовиченко «Пів’яблука» у новому оформленні та новій авторській редакції. Це історія про життя подруг, яке раптом змінюється, коли до їх рук потрапляє магічне яблуко роботи скульптора XVIII ст. Яблуко — не просте, воно здатне здійснювати бажання. І незабаром усе, чого жінкам бракує в житті, стає реальністю.

Варто зазначити, що сукупний наклад «половинок» склав десять тисяч примірників. Романи будуть презентовані протягом грудня та січня у найбільших містах країни.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери