Головна\Події\Зустрічі

Події

27.11.2012|08:33|Буквоїд

Любко Дереш у «Культі РА»

28 листопада о 19.00 у Руському клубі «Культ РА» ( вул. Володимирська 4) відбудеться творча зустріч з Любком Дерешем «Культурний герой. Подолання пост-модерної ментальності у літературі, спілкуванні та метафізиці».

Ми живемо в дуже цікавий і неоднозначний час.  Цей час прийнято називати постмодерн. Та чи багато людей точно розуміють ті зміни, які визначили назву і сутність цього часу?  Що ми здобули в пост-модерний період,  а що втратили?

Чи є в нас зараз культурний герой? Що ми вкладаємо в це поняття зараз? Адже визначення героя для кожної людини  є важливим питанням – адже це відображає цінностей і життєвих прагнень.

Цю важливу тему підняв Любко Дереш, відомий український письменник, автор романів «Культ», «Намір», «Голова Якова» та інших.

Любомир поділиться своїми роздумами на тему «Культурний герой. Подолання пост-модерної ментальності» , і розкриє такі питання:

·         Криза цивілізації і пост-модерна ментальність. Потреба у культурному герої.

·         Пʼять афектів пост-модерної ментальності: горизонтальність монохромність, не-подвійність, афективність, самозосередженість.

·         Пост-модерн як стан свідомості. Інструменти позамисленнєвої діяльності. Установки мислення. Вибір установки.

·         Культурний герой: мотиви, роль, місія.

·         Портрет культурного героя. Обʼємна свідомість, повний спектр усвідомлення, розрізняючий розум, врегульованість чуттів, служіння.

Не пропустіть можливість зрозуміти і знайти.

 

Вхід: безкоштовно



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери