Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

25.10.2016|23:09|Буквоїд

З’явилося нове видавництво нон-фікшн літератури

Нещодавно з’явилося видавництво «PABULUM», яке випускатиме нон-фікшн книжки для розвитку і натхнення. Засновники поділилися своїми цілями, планами на майбутнє та деталями першої книги.

Назву «Pabulum» обрали невипадково, у перекладі з латині це означає «їжа для мозку». Видавництво планує видавати справді корисні книжки, які даватимуть читачу практичну користь і власне «їжу» для розуму. 

Місія видавництва – надихати та розвивати читачів шляхом створення якісних українських нон-фікшн книжок. 

«Розвивати і надихати – це, фактично, наш і слоган, і ніша на ринку, і тематичний напрямок, і зобов’язання перед читачами. Ми пропонуватимемо книжки, які будуть не лише цікаві, а й корисні, нестимуть практичні знання, які надалі можна використати для власного розвитку», - розповіла співзасновниця і головна редакторка видавництва Ірина Осадчук. 

За словами видавців, важливим для них є не лише змістове наповнення, а книжковий продукт комплексно – якісна редактура, красивий дизайн і верстка, якісне поліграфічне виконання. 

Одним зі своїх завдань «Pabulum» бачить розвиток питомо українського нон-фікшн, який би писали українські автори. 

«Ми хочемо дати поштовх нашим авторам писати цікавий нон-фікшн, популяризувати не лише перекладну літературу, а й український нон-фікшн. Упевнені, в нас є багато хороших авторів, які здатні писати цікаві та корисні не лише художні книги, а й тексти практичного спрямування», – переконаний співзасновник і директор видавництва Дмитро Стретович. 

Перша книжка «Як писали класики» з’явиться вже у листопаді. Автор – відомий літературознавець і видавець (а віднедавна ще й в.о. директора Українського інституту книги) Ростислав Семків

Фактично, це збірка практичних порад від письменників-класиків про те, як писати добре, і що таке якісна література. 

«Серед визнаних письменників є ті, котрі вирішили поділитися секретами свого успіху й написали книжки про те, як писати добре. Наше видання підсумовує погляди на художню творчість мегапопулярних Агати Крісті, Джорджа Орвелла, Рея Бредбері, Курта Воннеґута, а також ближчих до нас у часі Мілана Кундери, Маріо Варґаса Льйоси та Умберто Еко. Чому вони писали? Як вони писали? Й чому насправді стали успішними?», – йдеться в анотації до книжки. 

Після 15 листопада видання можна буде побачити на полицях книгарень, а наразі триває передпродаж книги за найнижчою ціною (80 грн). Замовити можна на сайті видавництва: http://pabulum.com.ua 

Детальніше про видавництво «Pabulum»: 

facebook.com/pabulum.publishing

pabulum.com.ua@gmail.com

pabulum.com.ua



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери