Головна\Події\Презентації

Події

18.12.2013|09:48|Буквоїд

У Вінниці презентують «емоційний щоденник епохи»

21 грудня, о 18.00, в книгарні «Є»(вул. Соборна, 89) відбудеться презентація книги Руслана Горового «Гагарін і Барселона», яку називають ілюстрацією та емоційним щоденником епохи.

У Вінниці вперше автора та його книгу представлятиме ініціатор видання, кандидат фізико-математичних наук і засновник видавництва «Кальварія» та керівник літературної агенції MSBrand Corporation у PR-Prime Company Петро Мацкевич. 

Автор книги — Руслан Горовий — більше відомий як журналіст і головний режисер «Магнолія ТВ», автор і керівник відомого проекту «Служба розшуку дітей», кінорежисер.Але крім того він — письменник, який втілює свій багатий життєвий досвід у дотепні, сумні, реалістичні, романтичні оповідання та повісті. Книга «Гагарін і Барселона» — четверта у його письменницькій кар’єрі. До неї входять повість «Дев’яноста хвиля еміграції» та оповідання. Як каже сам автор, усі його тексти беруть початок у реальних історіях, а повість «Дев’яноста хвиля еміграції» — взагалі майже автобіографічна.

Політолог Кость Бондаренко називає книжку «Гагарін і Барселона» ілюстрацією епохи через відчуття її сучасників: «Руслан Горовий робить спробу дати кілька ілюстрацій до літопису сучасності — ілюстрацій яскравих і чесних, які у майбутньому допоможуть не стільки побачити, скільки відчути нашу епоху. Відчути так, як її відчували ми, сучасники».

Оксана Поліщук, редактор відділу у газеті «Бізнес»: «У Руслана всі твори саме такі, життєві, — і пишуться, і читаються одним ковтком. Я б сказала, здебільшого вони прочитуються навіть не на одному подиху, а на одній сльозі. Бо після його оповідань про звичайні людські долі у горлі чомусь здавлює, а в душі наче виполоскано... Була б моя воля, я б наполягала на включення творів Горового у шкільну програму для 10-11 класів — для вивчення сучасної української новелістики і просто для того, щоб у підлітків очі на життя відкривалися, а заодно і душі».



Додаткові матеріали

27.09.2013|08:32|Новинки
Руслан Горовий. «Гагарін і Барселона»
10.10.2013|14:50|Події
BBC Україна назвала 33 найкращі книжки 2013 року
13.11.2013|14:25|Re:цензії
Кожна історія дає сильну емоцію
25.09.2013|07:24|Re:цензії
Руслан Горовий: «Бермуди» можуть виховати більше патріотів, ніж ціла купа пафосних творів на тему любові до Батьківщини
Руслан Горовий: можливо, книжка стала діагнозом 90-м
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери