Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника

Новини

23.12.2014|13:00|Буквоїд

Побачила світ 3D книжка «Це наше і це твоє»

Перша дитяча книжка про Україну від каналу «ПЛЮСПЛЮС» уже на книжкових полицях

 

 

«Це наше і  це твоє» – це 3D книжка-гра, яка розповідає чимало вражаючих фактів про нашу країну, якими можна пишатись. А завдяки яскравим об´ємним ілюстраціям перегляд книжки стане цікавим заняттям для всієї родини довгими зимовими вечорами, адже дорослі теж зможуть дізнатися з неї багато нового.

«Я дуже захоплююсь нашою країною, і мені дуже хотілось передати це захоплення нашим дітям. Спочатку були мультфільми, які так і називались – «Це наше і це твоє», які теж розповідали цікаві факти про Україну. Виникла ідея продовжити цю історію й видати книжку. Цей проект був створений як реакція на події останнього року в нашій країні. Події, свідками яких стали і наші діти. Мене  не полишало питання: «Ну як можна не любити таку прекрасну країну?», «Чого нам не вистачає, щоб бути патріотами?». І я подумала про те, що, можливо, нам чогось недорозповіли в дитинстві? От ми і спробували розповісти», - зазначила Іванна Найда, автор книжки «Це наше і це твоє», генеральний продюсер каналу «ПЛЮСПЛЮС».

 У продажі книжка з´явиться до Дня Святого Миколая. Вона складається з 6-ти 3D розворотів, на кожному з яких відтворений один із захопливих фактів про нашу країну.

«Кожній людині - дорослому і маленькому важливо відчувати приналежність до чогось більшого. Ми - сім´я, ми - люди, ми - українці. Це «ми» - дає опору і впевненість. Приблизно у 2,5-3 роки, коли дитина починає говорити про себе «Я» - в її житті з´являється слово «моє». Чудовий проект каналу «ПЛЮСПЛЮС» - не просто освітній, не просто ігровий. Він в легкій формі допомагає дитині виростити почуття важливості та приналежності до країни. І саме такі гарні проекти допоможуть діткам відчути гордість від того, що вони українці й, одночасно, радість і відповідальність за те, що їм «належить», - зазначилавідомий сімейний психолог Світлана Ройз.

Перший наклад книжки – 5 тисяч примірників. У планах каналу також випустити продовження.  

 «Ідея книжки просто розкішна! Ба більше, я не знаю, як учителі молодших класів і матусі, котрі дають своїм дітям домашню освіту, обходилися без цієї книжки раніше. Деякі факти здивували й мене - і я собі можу тільки уявити, якими барвами заграє уява котрогось малого мудрагелика, коли він прочитає, що соляна печера, звідкіля українці видобувають сіль, настільки велика, що там можна літати на повітряній кулі! І що хтось, власне, уже такі польоти здійснював!», - зазначила дитяча письменниця Надійка Гербіш.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери