Re: цензії

24.11.2025|Наталія Богданець-Білоскаленко, доктор педагогічних наук, професор
«Казки навиворіт»: Майстерне переосмислення народної мудрості для сучасної дитини
23.11.2025|Ігор Зіньчук
Світло, як стиль життя
21.11.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук
Світлотіні свободи
18.11.2025|Ігор Чорний
У мерехтінні зірки Алатир
17.11.2025|Ігор Зіньчук
Темні закутки минулого
Лірика поліської мавки
08.11.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Світлойменність
05.11.2025|Віктор Вербич
Коли життя і як пейзаж, і як смерть
Галичани та духи мертвих: історія одного порозуміння
04.11.2025|Надія Гаврилюк
“Перетворює затамування на захват”: поезія Богуслава Поляка
Головна\Події\Презентації

Події

11.10.2025|13:02|Буквоїд

Вероніка Чекалюк презентує у Відні унікальні "метафоричні карти" для спілкування за столом

Шанувальників літератури та неординарних поглядів на комунікацію запрошують на унікальну подію у Відні: зустріч-майстер-клас із відомою дослідницею гастродипломатії, кандидаткою наук із соціальних комунікацій та журналісткою Веронікою Чекалюк. Захід відбудеться 19 жовтня 2025 року в Ukrainian Community center (Pfeiffergasse 2, 1150).

Вероніка Чекалюк, авторка досліджень «Їжа як комунікація» та «Смачна комунікація», відома своїм глибоким аналізом культури спілкування за столом. Вона розкриває, як звичайна трапеза перетворюється на мову етикету, мистецтва та взаєморозуміння, доводячи, що спільна вечеря може бути потужним інструментом для побудови довіри, партнерства й навіть державної дипломатії.

Особливою родзинкою зустрічі стане презентація та гра з її унікальними авторськими метафоричними картами для спілкування за столом. Ця розробка допомагає учасникам відчути глибший зміст застілля: від щирого сімейного діалогу до культурних та міждержавних переговорів.



Це подія для тих, хто прагне відкрити для себе, як історія, етикет та гастрономія зливаються у справжнє мистецтво комунікації.

Книги Вероніки Чекалюк можна знайти за посиланням на Amazon.

Не пропустіть нагоду поглибити своє розуміння того, що їжа – це значно більше, ніж просто страви.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

24.11.2025|14:50
Коли архітектура, дизайн і книги говорять однією мовою: вечір «Мода шаблонів» у TSUM Loft
17.11.2025|15:32
«Основи» готують до друку «Бард і його світ: як Шекспір став Шекспіром» Стівена Ґрінблатта
17.11.2025|10:29
Для тих, хто живе словом
17.11.2025|10:25
У «Видавництві 21» вийшла друком збірка пʼєс сучасного класика Володимира Діброви
16.11.2025|10:55
У Києві провели акцію «Порожні стільці» на підтримку незаконно ув’язнених, полонених та зниклих безвісти журналістів та митців
13.11.2025|11:20
Фініш! Макс Кідрук завершив роботу над романом «Колапс»
08.11.2025|16:51
«Поети творять націю»: У Львові стартував II Міжнародний фестиваль «Земля Поетів»
05.11.2025|18:42
«Столик з видом на Кремль»: до Луцька завітає один із найвідоміших журналістів сучасної Польщі
04.11.2025|10:54
Слова загублені й віднайдені: розмова про фемінізм в житті й літературі
03.11.2025|18:29
Оголошено довгий список номінантів на Премію імені Юрія Шевельова 2025: 13 видань змагаються за звання найкращої книжки есеїстики


Партнери