Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Інтернет

Події

13.02.2017|23:29|Буквоїд

Андрій Кокотюха запустив власну Інтернет-книгарню

4 лютого почав працювати персональний сайт сценариста і письменника Андрія Кокотюхи. http://www.kokotuha.com/ Він створений передусім як Інтернет-книгарня, і вже в перші години запуску надійшло шість замовлень.

Протягом першого тижня було замовлено й відправлено за адресами більше 50 книжок. Лідерами продажів є роман «Коханка з площі Ринок» та детектив для дітей «Гімназист і Чорна рука». 

-  Ідея виникла після того, як у вересні 2016 року читачі відгукнулися на заклик у Facebook робити попередні замовлення «Коханки…», - пояснює автор. – Протягом лише двох тижнів отримав 35 замовлень, причому купували по кілька примірників. З усіма читачами спілкувався особисто. Це вкотре оголило й підкреслило проблему доступності книжок в Україні. Люди хочуть купувати і читати, причому не лише книги мого авторства. Проте доступ до книжок обмежений і книголюбів не задовольняє навіть Київ! Половина замовників – кияни, на другому місці – Львів, де з книгарнями, здавалося, все в порядку. 

За словами А. Кокотюхи, замовляли не лише його книги, а книги Василя Шкляра, Володимира Лиса, братів Капранових. Люди готові покривати також поштові витрати, аби отримати новинку від улюбленців. Тому з часом крім книжок, написаних ним, має намір розповсюджувати книги колег, які працюють у царині жанрової літератури. Перевага буде надана гостросюжетній «чоловічій» прозі, але він готовий працювати з мелодрамами і фантастикою.

-  Завжди хотів займатися книжкою торгівлею, - признається Кокотюха. – Тим більше в Україні скільки не відкрий книгарень, треба більше й більше. І якщо такий спосіб отримати потрібну книжку читачів влаштовує, працюватиму з цим.

 

Опікується сайтом-книгарнею Ірина Кокотюха.    

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери