Головна\Події\Зустрічі

Події

19.03.2013|08:14|Буквоїд

Дмитро Малаков розповість про таємниці Києва Городецького

27 березня у столичному креативному просторі «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3) до 150-річчя з дня народження архітектора Владислава Городецького відомий краєзнавець Дмитро Малаков розповість про таємниці Києва, пов’язані з геніальним архітектором.

Навесні кожному з нас не завадить, за прикладом Тараса Прохаська, влаштувати собі і своїм близьким «екскурсію додому». Якщо ж ваше рідне місто - Київ, запрошуємо вас на «словесну екскурсію» Києвом Владислава Городецького - архітектора, який на зламі ХІХ-ХХ ст. кардинально змінив обличчя нинішньої столиці України.

Владислав Городецький є феноменом винятково київської архітектури. «Кожна його споруда - це особливий світ, який впускає глядача до не побутового виміру світу, оскільки розкодовує пам´ять про різні епохи та стилі, - писав про видатного зодчого філософ Сергій Кримський. - В усіх цих будівлях є поза театрального персонажа, який розігрує невідомий спектакль, що його для нас ставить час». Розповість про таємниці Києва Дмитро Малаков, дослідник творчості Владислава Городецького й автор розкішного альбому «Городецький. Виклик будівничого» та путівника «13 київських зустрічей із Городецьким», що побачили світ у видавництві «Грані-Т». Свої запитання Дмитрові Малакову ви зможете поставити під час самого заходу або на сторінці зустрічі в мережі «Facebook».

Звертаємо увагу, що вхід на лекцію за умовами креативного простору «Часопис» коштуватиме 30 грн за першу годину та 15 грн за кожну наступну. Кава, чай, солодощі, wi-fi - за рахунок закладу.

 

Обов´язкова реєстрація: 067 247-59-60 або на сайті креативного простору «Часопис».

 

27 березня, 19.00

Креативний простір «Часопис»

вул. Льва Толстого, 3

Інформація: Грані-Т



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери