Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Зустрічі

Події

20.10.2009|17:57|Ольга Хвостова, Кривий Ріг

«Однокласник» із поштової скриньки

Є дві гарні новини. По-перше, машина часу таки існує, і тепер точно відомо, де вона знаходиться. По-друге, найкращий журнал для розумних підлітків «Однокласник» можна передплатити у будь-якому поштовому відділенні по всій території України, і тим самим забезпечити собі і своїм рідним 12 свят на рік.

Щомісячний глянцевий журнал «Однокласник» і обидві ці гарні новини 20 жовтня привіз до Кривого Рогу головний його редактор, він же викладач-самогубець, він же дешифрувальник рукопису, знайденого у машині часу, Сергій Іванюк. Щастя зустрітися з цим неординарним співрозмовником мали старшокласники криворізької загальноосвітньої школи №35 та відвідувачі центральної дитячої бібліотеки.

Вони дізналися про конкурс юних журналістів «Твій погляд», який оголосив журнал «Однокласник» і призами за участь у якому є солідний фотоапарат і сучасний ноутбук. Сергій Іванюк розповів також про цікаві рубрики, що роблять журнал не лише гортабельним, але й дуже читабельним. Наприклад, рубрика «Брати наші менші» — це не те, що Ви подумали, а історії про молодших братів і сестер, розказані читачами журналу, а «Секретні матеріали» — це ЖЗЛ по-молодіжному: подробиці життя відомих співаків, акторів та інших публічних людей, на додачу до яких ідуть кольорові постери. Є ще кулінарна рубрика «Нашвидкуруч», музичні «Ігротека», «Музогляд» та «Співаймо разом», психологічна «Тест», кілька літературних сторінок. До речі, «Однокласник» — найлітературніший з-поміж усіх підліткових журналів, тут друкувалися не лише самі читачі, але й різного калібру відомості автори — Анастасія Левкова, Микола Сіома, Ірина Ралко та інші. 

Торік «Однокласник» відзначив 85-річчя, ще коли він називався «Червоні квіти», а згодом «Піонерія», його читали ті, хто сьогодні передплачує журнал своїм онукам. Поважний вік дарує мудрість, а не по роках мудрий редактор допомагає журналу бути сучасним і цікавим для підлітків і не тільки.

А про машину часу всі питання до Сергія Іванюка. Він закінчує розшифровувати уже третій том рукопису «Лісом, небом, водою» загадкового автора Сергія Оксеника. Цей текст він знайшов у старій машині часу. Знайшов, вийняв рукопис і закопав назад. Натякає, що читачам його роману відкриється таємниця місцезнаходження заповітної машинки. Я Сергію Іванюку майже вірю. А ви?

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери