Головна\Події\Книжковий ринок

Події

28.03.2016|11:05|Буквоїд

Роман Світлани Алексієвич «У війни не жіноче обличчя» надрукують до Книжкового Арсеналу

До Книжкового Арсеналу в Києві видавництво Vivat друкує роман нобеліантки Світлани Алексієвич «У війни не жіноче обличчя».

Це перший із п’яти романів циклу «Голоси Утопії», що подарував авторці всесвітню славу та Нобелівську премію 2015 року. Роман перекладений на 20 мов і продається в 19 країнах світу.

Свій дебютний роман Світлана Алексієвич писала 7 років, закінчила в 1983. Це кілометри використаних магнітофонних плівок. Це мандрівки численними містами та селищами всього СРСР. За урізаним радянською цензурою виданням була знята кінострічка, а в театрах поставлені вистави.

І лише на другій декаді 21 століття український читач нарешті читатиме легендарний роман-репортаж у його первозданному вигляді. Авторка поновила своє дітище, доповнила новим розділом: щоденником, куди включила розповіді про те, як вона писала своє дослідження про духовний світ жінок, які пережили Другу світову війну.

Документально-художній роман складається з репортажів очевидців та безпосередніх учасниць війни, героїв, які стали останньою надією та сподіванням, захистом рідної Батьківщини від фашизму. Реальні сповіді жінок, які пережили війну, їх емоційний стан не залишають байдужими нікого.

Інформація: Друг читача



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери