Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень

Літературний дайджест

ТОП інтерактивних книжкок для дітей: граємось, навчаємось, змінюємось

Є книжки для читання, є для розглядання, а є для гри! Пропонуємо вам підбірку інтерактивних книжок від «Видавництва Старого Лева».

Є книжки для читання, є для розглядання, а є для гри! Пропонуємо вам підбірку інтерактивних книжок від «Видавництва Старого Лева».
 
      
 
Серія «Що ховається у лісі?», «Що ховається у морі?»«Що ховається у тілі?»
 
У кожній книжці Айни Бестард у комплекті є кольорові скельця: зелені, червоні та сині. Сміливо діставайте їх з кишеньки та мерщій розглядайте всі деталі! Підказку, з якого скельця варто почати, ви знайдете безпосередньо в книжці, як і опис того, що можна побачити крізь кожне зі них.
 
«Що ховається у лісі» – прекрасна можливість для малюків дізнатися, хто живе і які рослини ростуть у лісі, хто ховається у норі, а хто за гілками дерев, хто живе на землі, а хто літає над нею. Тільки уявіть, наскільки цікавим буде похід до лісу після прочитання цієї книжки, коли діти знатимуть про ліс майже все!
 
 
Книжку «Що ховається у морі?» можна роздивитись і через червоний ілюмінатор, і через водолазний шолом, і через захисні окуляри. Досліджуйте море, тих, хто у ньому живе, та тих, хто є лише його гостями. Книжка покаже, як все оживає у воді.
 
Ваше тіло – це ваша домівка, тож книжка «Що ховається у тілі» – найкращий варіант, щоб пояснити дітям про людське тіло. Що знаходиться ззовні, а що ховається всередині кожного з нас – усе це знайдете у книжці Айни Бестард.
 
Беріть своїх дітлахів і влаштовуйтеся зручніше, бо оптична ілюзія та гра в серії книжок «Що ховається у…» захопить вас надовго!
 
«Не бійся монстриків»
 
Це перша інтерактивна книжка ілюстраторки Жені Миронюк. А ще – чудова нагода допомогти маляті побороти свої страхи. Хто з нас в дитинстві не уявляв собі якогось страшного монстра, який сховався десь під ліжком? Зараз смішно про це згадувати, але ж було таке? Про хатніх монстриків, які ховаються в темряві, розповідає Женя Миронюк! Які бувають монстрики та як перестати їх боятися – про це розповідає книжка «Не бійся монстриків». Тут і загадки, відповіді на які сховані у конвертиках, які треба відкрити, і завдання, де дітлахи можуть чи то домалювати когось, чи то розмалювати, або просто пограти рухомими деталями, які також є в книжці.
 
Книжка досить інтерактивна й настільки цікава та незвична, що змусить вас повертатися до неї неодноразово!
 
 
А ще ця книжка незвична тим, що її обкладинка світиться в темряві! Просто декілька секунд потримайте її на сонці, а потім подивіться, як вона світиться, коли навколо немає світла :)
 
p.s. Дорослі, ви будете гратись нею не менше, аніж малюки (ми вже на собі перевірили:))
 
 
«Врятуй тварин»
 
Книжка-розглядалка Патріка Джорджа «Врятуй тварин» підійде навіть для наймолодших читачів і читачок!
 
У цій книжці немає тексту, є лише картинки і навіть прозорі сторінки. Але сенс у ній достатньо глибокий. На кожному розвороті є середовище, де може перебувати та чи інша тварина – природне або ж штучне, створене людьми для людей, а не для тварин. Між цими сторіками є прозора сторінка із зображеннями тварин. Її можна гортати, показувати й пояснювати малюкам, де мають жити тварини, як варто, а як не треба з ними поводитися.
 
  
 
«Врятуй тварин», на перший погляд, зовсім дитяча книжка, але вона допоможе батькам виховати у своїх дітлахів любов до тварин. Врятувати слона в цирку або черепаху у риболовецькій сітці просто – варто лише перегорнути сторінку.
 
Поспішайте, адже книжок залишилось дуууже мало!


Додаткові матеріали

Що читати на вихідних: ТОП-10 книжок, від яких важко відірватись
Читаємо наших: 12 нових імен української літератури
ТОП книжок-картинок про творчість
ТОП-5 найкрасивіших німецьких дитячих книжок 2018
ТОП-5 науково-популярних дитячих книжок про світ за межами Землі
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери