Головна\Події\Рейтинг

Події

21.06.2011|12:25|Буквоїд

ТОП-10 книжок червня від BookLand

«Буквоїд» пропонує огляд книжок, які користуються в травні найбільшою популярністю у відвідувачів магазину електронних книжок BookLand.


«500 чудових анекдотів для моїх друзів»  

Увазі читача пропонується збірка анекдотів. Тонкий гумор, дотепність, смішні парадокси, комічні ситуації, курйозні випадки з життя — все у книзі, яка здатна розвеселити кожного, хто візьме її до рук. Читайте, смійтеся і будьте впевнені, що все це не про Вас!

500 замечательных анекдотов для моих друзей

 

Ілля Ільф, Євген Петров. «Дванадцять стільців»

Це — книга, яку люблять усі: від інтелектуалів до обивателів.  Це книга, розтягнута на цитати одразу ж, як тільки вона з´явилася на столах читачів. Це — «Дванадцять стільців». Бажаєте коментарі? А може, вам ще ключ від квартири, де гроші лежать? Жартуєте, хлопчина!

 
Ильф Илья, Петров Евгений. Двенадцать стульев  


Ілля Ільф, Євген Петров. «Золоте теля»


Ильф Илья, Петров Евгений. Золотой теленок


Олександр Грін. «Червоні вітрила»
  

Книги цієї серії стануть прекрасним подарунком для юної леді,тому що вони розповідають про любов словами великих письменників.

 Александр Грин. Алые паруса.

 

«Один «клік» —  і ти капіталіст» 

Ви тримаєте в руках першу в Україні книгу для інвесторів-початківців, написану з урахуванням сучасних реалій національного фондового ринку.

Один «клик» – и ты капиталист.


Олександра Марініна. «Комедії»

Ні, читач, ти не помилився. Автор цієї книги —та сама улюблена багатьма шанувальниками детективів Олександра Марініна.Що спонукало відомого майстра детективу звернутися до невластивого їй жанру — комедії? Відповідь на це питання поки що невідома і самій авторці. Одне можна сказати точно: у пропонованих п´єсах за статичністю дії все одно ховається інтрига, і ми з нетерпінням чекаємо розгадки.

Александра Маринина. Комедии.

 

«Як запам´ятовувати англійські слова»

У книзі даються найефективніші методи запам´ятовування англійських слів. Раніше ці методи були відомі лише вузькому колу фахівців, тепер же вони стають надбанням як педагогів,так і учнів, що вивчають англійську мову. Крім самих методів, в книзі міститься 2500 англійських  слів з підібраними до них оригінальними асоціаціями, які допоможуть без зусиль засвоїти цей лексичний матеріал.

И. Матюгин. Как запоминать английские слова

 
500 найсвіжіших анекдотів 
Увазі читача пропонується збірка анекдотів. Тонкий гумор, дотепність, комічні ситуації, курйозні випадки з життя все це тут, у книзі, яка здатна доставити чимало веселих хвилин кожному, хто візьме її до рук. Читайте, смійтеся і будьте впевнені, що все це не про Вас! 

500 самых свежих анекдотов   

 

Володимир Заманський. «Нотатки старого киянина»

У 2007 році читачі «Газеты по-киевски» побачили перші випуски циклу статей під рубрикою «Нотатки старого киянина». Їх автор Володимир Заманський був справжнім киянином - з тих мешканців столиці, які з дещо невиправданою гордістю називали себе «справжніми» киянами.  


Пропонована вам книжка - це зібрані разом нотатки Володимира Заманського, які регулярно публікувалися в столичній газеті. Їх можна читати підряд, можна вибірково. Ви побачите старий Київ - довоєнний і післявоєнний.

Владимир Заманский. Записки старого киевлянина



Борис Акунін. «Пристрасть і обов´язок»
 

«Таємний радник Гаврило Львович Курятніков тихенько прочинив двері казенної квартири і спустився на швидкісному ліфті до поштової скриньки. Повернув ключ, вийняв пачку свіжих газет ... ».

Борис Акунин. Страсть и долг

 



Додаткові матеріали

27.05.2011|07:53|Події
ТОП-10 книжок травня від BookLand
03.05.2011|07:32|Події
ТОП-10 книжок квітня від BookLand
28.03.2011|11:54|Події
ТОП-10 книжок березня від BookLand
22.02.2011|14:45|Події
ТОП-10 книжок лютого від BookLand
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери