Головна\Події\Рейтинг

Події

28.03.2011|11:54|Буквоїд

ТОП-10 книжок березня від BookLand

«Буквоїд» пропонує огляд книжок, які користуються найбільшою популярністю у березні відвідувачів магазину електронних книжок BookLand.



Борис Акунін. «Пристрасть і обов´язок»

«Дійсний таємний радник Гаврило Львович Курятніков тихенько прочинив двері казенної квартири і спустився на швидкісному ліфті до поштової скриньки. Повернув ключ, вийняв пачку свіжих газет ... ».

Борис Акунин. Страсть и долг

 


Василь Шкляр. «Ключ»

Гостросюжетний соціально-філософський роман з елементами детективу та містичного трилера. Андрій Крайній, журналіст і філолог, заробляє на життя тим, що пише програми для політичних партій. Він шукає собі житло і отримує ключ від квартири № 13 від зовсім незнайомої йому людини. Всі подальші події роману пов´язані саме із з´ясуванням особистості господаря квартири і спробами його знайти. У цих пошуках герой знайомиться з чарівною і загадковою жінкою Саною. Вони продовжують пошуки разом. Таким чином в Андрія є два завдання: знайти ключик до серця й тіла коханої жінки і позбутися ключа від квартири. 
Винних у зникненні і загибелі художника і господаря квартири № 13 Андрій знаходить неподалік від села Некрич. Це дивовижна сімейна пара — колишній  міліціонер Саватій Ярчук та його темношкіра сексуально заклопотана дружина Каміла — господарі затишного готелю «Млин». Як з´ясовується, художник Олександр Остапчук у ту ж ніч, коли віддав ключ від своєї квартири Крайньому, утік з Києва й потрапив у пастку Ярчука і Каміли (він разом з нею виховувався в дитячому будинку). По його сліду пішли Андрій з Саною. Вони потрапили в ту ж пастку. Але Андрію не тільки вдалося вижити, але і позбавитися ключа — він передав його чергового незнайомцю...

Василь Шкляр. Ключ 

 

Борис Акунін. «Рятівник вітчизни»

Хочеш врятувати батьківщину і при цьому готовий пожертвувати собою — вступай  в ненависну партію і намагайся потрапити нагору, щоб розвалити її зсередини.

Борис Акунин. Спаситель отечества

 


Джек Лондон. «Біле Ікло»

Джек Лондон - видатний американський письменник, визнаний майстер у жанрі оповідання, за життя якого видано 50 його книг і ще 7 - після смерті. Лондон по суті відкрив читачам усього світу Північ, не тільки створивши яскраві картини краю, а й переконливо показавши людей, які його населяють.

Переклад І. Л. Базилянської

Джек Лондон. Біле Ікло


Василь Шкляр. «Елементал»

Українець, воїн Французького іноземного легіону, отримує завдання вивезти з окупованої Чечні дочку генерала, на яку полюють російські спецслужби. Розпочинається карколомна історія, яка тримає читача в напрузі до останньої сторінки. Роман цікавий ще й тим, що відкриває деякі таємниці російсько-чеченської війни на документальній основі.

 

Василь Шкляр. Елементал


Максим Кідрук. «Подорож на Пуп Землі. Том 2»

Перед вами пригодницька сага, в якій йдеться про мовчазні гори, пекучі джунглі та холодну пустелю. Це книга про далекі екзотичні краї, де відчайдушні головорізи з легкістю випотрошать тельбухи необережних мандрівників, підловивши їх при пере-тині кордону, де грізні андійські демони потай прослизають у душі подорожніх і манять їх на вершини неприступних хребтів, на яких сотні років тому могутні інки будували свої фортеці, ховаючи величні храми та цитаделі високо поміж хмар... Історія про двох мандрівників — молодого українця та його чеського товариша, які натоптали 6000 км Південною Америкою від Кіто, столиці Еквадору,через усе Перу аж до Сантьяго-де-Чилі, і пройшли все це заради одного: аби врешті-решт потрапити на Пуп Землі і доторкнутися до таємниць острова Пасхи…

Максим Кідрук.  Подорож на Пуп Землі. Том 2


Олександра Марініна. «Комедії»

Ні, читач, ти не помилився. Автор цієї книги —та сама улюблена багатьма шанувальниками детективів Олександра Марініна.Что спонукало відомого майстра детективу звернутися до невластивого їй жанру — комедії? Відповідь на це питання поки що невідома і самій авторці. Одне можна сказати точно: у пропонованих у книзі п´єсах за статичністю дії все одно ховається інтрига, і ми з нетерпінням чекаємо відгадки.

Александра Маринина. Комедии.

 

Ілля Ільф, Євген Петров. «Дванадцять стільців».

Аудіокнига

Це - книга, яку люблять усі: від інтелектуалів до обивателів.  Це книга, розтягнута на цитати відразу ж, як тільки вона з´явилася на столах читачів. Це - «Дванадцять стільців». Бажаєте коментарі? А може, вам ще ключ від квартири, де гроші лежать? Жартуєте, хлопчина!

Илья Ильф, Егений Петров. Двенадцать стульев. 


Василь Шкляр. «Кров кажана»
Це епатажний роман, який спровокує чимало офіційних претензій до автора. Похмура містика, відверта еротика, божевільна кримінальна історія... Однак то тільки гіпнотична форма, в яку автор Ключа та Елементала, може, як ніхто досі, зодягає глибокий соціальний зміст. Витончений психологізм, філософічність, іронія, інтелектуальна та мовна граційність забезпечують романам Василя Шкляра статус яскравого, самобутнього явища і сучасній літературі.

Василь Шкляр. Кров кажана


Борис Акунін. «Проблема 2000» 

Різні дивні речі трапляються на стику століть. Наприклад, успішний бізнесмен Вован з 2000 року може помінятися місцями з невдахою Костянтином Львовичем…

Борис Акунин. Проблема 2000

 



Додаткові матеріали

22.02.2011|14:45|Події
ТОП-10 книжок лютого від BookLand
30.11.2010|07:08|Події
ТОП-10 книжок від BookLand
17.03.2011|07:37|Події
Топ-10 книжок березня від Ozon.ru
18.02.2011|18:55|Події
Топ-10 книжок лютого від Ozon.ru
27.01.2011|07:10|Події
Топ-10 січня від Ozon.ru
20.03.2011|16:30|Події
ТОП-10 найпопулярніших книжок тижня (13-20 березня)
06.03.2011|19:25|Події
ТОП-10 найпопулярніших книжок тижня
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери