Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Рейтинг

Події

30.11.2010|07:08|Буквоїд

ТОП-10 книжок від BookLand

«Буквоїд» пропонує огляд книжок, які користуються найбільшою популярністю у відвідувачів магазину електронних книжок BookLand.


Олександра Марініна. «Життя після життя»

Розбите люстерко на грудях, сережка, вирвана з вуха — своєрідна «візитна картка» вбивці. Хто вбив цих двох поважних жінок — маніяк, одержимий похмурим легендами роду Вяземських чи його витончений імітатор? Всі версії незмінно заходять у глухий кут. Бізнесмен, чиї починання в зв´язку з цими злочинами знаходяться під загрозою, вирішив вдатися до допомоги приватного детектива. Так Анастасія Каменська опинилася в провінційному Томіліні. Так-так, полковник міліції у відставці Каменська тепер працює в приватному детективному агентстві, і це розслідування — її дебют. Тепер за її спиною немає могутнього та впливового відомства, і це якось незвично. Але від Насті, як і раніше, потрібно вміння розмовляти і слухати, систематизувати факти, інтуїтивно — а це вершина її «розшукового таланту» — вибирати вірний напрям пошуків. Словом, відчиняти всі двері, які трапляються на шляху. Адже за однією з них знаходиться істина.

Александра Маринина. Жизнь после жизни


Стівен  Джуан «Дивацтва нашого тіла. Цікава анатомія»

Доктор Стівен Джуан – «чарівник дивацтв», вчений, викладач, журналіст і антрополог. У книзі «Дивацтва нашого тіла» він розкриває численні таємниці людського єства

Стивен Джуан. Странности нашего тела. Занимательная анатомия


Борис Акунін. «Весь світ театр»
Новий роман про пригоди Ераста Петровича Фандоріна.

Дія нового роману Бориса Акуніна «Весь світ театр» відбувається у 1911 році. Ераст Фандорін розслідує злочини, здійснені в одному із московських театрів.

Борис Акунин. Весь мир театр


Редьярд Кіплінг. «Пак з Чарівних пагорбів»

Знаменитий англійський письменник Редьярд Кіплінг - лауреат Нобелівської премії з літератури, який отримав її «за спостережливість, яскраву фантазію, зрілість ідей і видатний талант оповідача». Книга «Пак з Чарівних пагорбів» має тріумфальний успіх. Мудрий Пак розповідає дівчинці Уні і хлопчикові Дану чарівні історії про фей і ельфів, імператора Максима, герцога Вільгельма та інших історичних персонажів.  

Редьярд Киплинг. Пак с Волшебных холмов

 

Сергій Лук’яненко. «Недотепа»

Нелегко буде юному герцогові, який бажає помститися узурпатору і повернути собі трон. Надто багато шляхів, щоб домогтися справедливості! Стати зброєносцем могутнього лицаря і навчитися володіти зброєю. Напроситися в учні до чарівника ... Вимагати справедливості у верховного короля. Або намагатися все зробити відразу? А ще доведеться подружитися з мандрівними акторами, завести собі особисту фею... А ще - битися з підступними магами-вітамантамі, закохатися в прекрасну княгиню Тіану, врятувати її з полону і випадково перетворити ... ой, ні, цього краще не розповідати! Але до короля за справедливістю все одно йти доведеться! Тоді все і стане добре. Навіть краще, ніж можна було подумати. Залишається останнє питання - що робити далі?

Сергей Лукьяненко. Недотепа

 

Борис Акунін. «Казки для ідіотів»

Збірник оповідань Бориса Акуніна, що побачив світ у 2000 році.

Борис Акунин. Сказки для идиотов


Усні вправи з алгебри та геометрії. 11 клас

У збірнику запропоновано добірку усних вправ з курсу алгебри та геометрії 11-го класу відповідно до шкільної програми з цих предметів, прийнятої у 2001 р.. Тексти можна ефективно використовувати під час фронтального опитування, систематичного повторення вивченого матеріалу, а також індивідуальної роботи з учнями.Абсолютна більшість вправ, запропонованих у  посібнику або потребують миттєвої відповіді, або розв’язуються за допомогою 1-3 логічних  кроків . Саме такі вправи складають першу частину завдань зовнішнього незалежного оцінювання. Тому посібник також принесе користь тим, хто до нього готується. Також посібник стане у пригоді учням, які бажають підвищити рівень своїх знань.

Усні вправи з алгебри та геометрії. 11 клас

 

Ілля Ільф, Євген Петров. «Дванадцять стільців»

Це - книга, яку люблять усі: від інтелектуалів до обивателів.  Це книга, розтягнута на цитати відразу ж, як тільки вона з´явилася на столах читачів. Це - «Дванадцять стільців». Бажаєте коментарі? А може, вам ще ключ від квартири, де гроші лежать? Жартуєте, хлопчина!

Илья Ильф, Евгений Петров. Двенадцать стульев

 

500 непристойних анекдотів

Читачеві пропонується збірник анекдотів. Тонкий гумор, блискуча дотепність, забавні парадокси, комічні ситуації, курйозні випадки з життя - все це тут, у книзі, яка здатна розвеселити кожного, хто візьме її до рук. Читайте, смійтеся і будьте впевнені, що все це не про Вас!

500 неприличных анекдотов

 

Володимир Заманський. «Нотатки старого киянина»

У 2007 році читачі «Газеты по-киевски» побачили перші випуски циклу статей під рубрикою «Нотатки старого киянина». Їх автор Володимир Заманський дійсно старий і справді киянин - з тих мешканців столиці, які з дещо невиправданою гордістю називають себе «справжніми» киянами.
Пропонована вам книжка - це зібрані разом нотатки Володимира Заманського, які регулярно публікувалися в столичній газеті. Їх можна читати підряд, можна вибірково. Ви побачите старий Київ - довоєнний і післявоєнний.

Владимир Заманский. Записки старого киевлянина

 



Додаткові матеріали

14.10.2010|07:33|Події
ТОП-10 книжок від BookLand
22.06.2010|13:02|Події
ТОП-10 книжок від BookLand
23.02.2010|08:04|Події
ТОП-7 книжок від BookLand
21.07.2009|07:22|Події
ТОП-7 книжок від BookLand
25.05.2009|07:12|Події
ТОП-8 книжок від BookLand
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери