Головна\Події\Рейтинг

Події

22.06.2010|13:02|Буквоїд

ТОП-10 книжок від BookLand

«Буквоїд» пропонує огляд книжок, які користуються найбільшою популярністю у відвідувачів магазину електронних книжок BookLand.


Дарія Донцова. «Коханка єгипетської мумії»

Такого ще не бувало! У Даші Васильєвої одразу є три кавалери. Але жоден із них не підкорив її серце. Що ж робити? Даша вирішила втекти кудись подалі і, недовго думаючи, купила путівку на екзотичний острів. Однак відволіктися від проблем не вдалося і там! Виявляється, дехто з туристів прилетів на острів зовсім не відпочивати. Довелося любительці приватного розшуку зайнятися звичною справою і простежити за підозрілим торговцем антикваріатом Геною. А він підлим чином заманив Дашу до крамниці, де її спритно обрядили у весільну сукню і кудись повезли. А коли вона нарешті звільнилася від національного вбрання, то виявила, що її ... видали заміж!

Дарья Донцова. Любовница египетской мумии. М.: Эксмо. 2010


Тетяна Устінова. «Годинник з секретом»


Перед читачем гостросюжетне оповідання від заслуженого майстра в жанрі детектив – «Годинник із секретом». Тетяна Устінова – відомий автор, твори якої в черговий раз з успіхом доводять, що талановита людина талановита в усьому. Її невеликі оповідання з кримінальним ухилом так само захоплюючі, як і детективні романи.

Татьяна Устинова. Часы с секретом 


Світлана Колосова. «100 поз для смачного сексу»


Секс стільки ж існує у світі, скільки й населення землі, тому немає нічого дивного в тому, що за такий довгий час людство урізноманітнило його до безмежної кількості поз. Неможливо рекомендувати зупинити свій вибір на тій чи іншій позиції, будь-яка з них може принести справжню насолоду коханцям.

Светлана Колосова. 100 поз для вкусного секса. ЛА «Научная книга»

 

Аркадій і Борис Стругацькі. «Пікнік на узбіччі»


«Щастя для всіх, і нехай ніхто не піде скривдженим!» Знамениті слова ... Геніальний твір Аркадія і Бориса Стругацьких. Жорстока, неймовірно цікава і одночасно безмежно філософська книжка. Час летить ... Проте, історія таємничої Зони та її головного сталкера — Реда  Шухарта — все ще непокоїть читачів.

Аркадий и Борис Стругацкие. Пикник на обочине

 

Борис Акунін. «Весь світ театр»

Новий роман про пригоди Ераста Петровича Фандоріна.

Дія нового роману Бориса Акуніна «Весь світ театр» відбувається у 1911 році. Ераст Фандорін розслідує злочини, здійснені в одному із московських театрів.


Борис Акунин. «Весь мир театр»




Стефані Майєр. «Сутінки»
 

«Сутінки», яка стала культовою для молоді не лише англомовних країн, але й Франції, Іспанії, Скандинавії, Японії та Китаю. Літературний дебют, котрий критики порівнюють із «Інтерв´ю з вампіром» Енн Райє і «Ті, хто полює вночі» Барбари Гемблі.

Стефани Майер. Сумерки. М.: АСТ, АСТ Москва, Харвест, 2008


Тетяна Устінова. «Янгол пролетів»


Всі знають, що незримі сили оберігають кожного. Янголи-охоронці захищають нас від усього огидного, що може трапитися. Янголи постійно поруч, а може бути, й посеред нас.

Татьяна Устинова. Ангел пролетел


Олена Радві. «Янгол жадання»

Гостросюжетне динамічне оповідання про сексуальні бажання двох жінок: диявола і янгола, про протистояння цих двох. Незважаючи на максимальну відвертість деяких епізодів і моментів, автору книги не змінює почуття міри і смаку до прекрасного.

Елена Радви. Ангел вожделения. Институт соитологии, 2005



Дмитро Глуховський. «Метро 2034»

Роман Дмитра Глуховського «Метро 2033» - головний бестселер 2007 року. 300 000 проданих книг, популярна комп’ютерна гра і плани з екранізації в Голівуді. Кращий фантастичний дебют Європи. Книга перекладена десятками мов.

Дія нового роману «Метро 2034» розгортається у всесвіті, який описаний у першій частині дилогії. Весь світ зруйновано ядерною війною. Залишки людства проводять останні дні в бункерах і бомбосховищах, найбільше з яких - Московський Метрополітен...

Усі ті, хто опинився в ньому, коли на столицю падали боєголовки ракет, врятувалися. Для тих, хто вцілів, метро стало новим Ноєвим ковчегом. Поверхня планети заражена радіацією і населена чудовиськами. Віднині життя можливе лише під землею.

Станції перетворилися на міста-держави, а в тунелях володарює темнота та страх. Жителі Севастопольської – маленької підземної Спарти, ціною неймовірних зусиль виживають на своїй станції і обороняють її.

Але одного дня Севастопольська виявляється відрізана від великого метро і всім її мешканцям загрожує страшна загибель. Щоб врятувати людей, потрібен справжній герой.

Дмитрий Глуховский. Метро 2034. АСТ: Астрель, 2009


Олексій Пєхов. «Вартовий»


Там, де зі злом не можуть впоратися князі та клірики, інквізитори і чаклуни, — на  допомогу кличуть вихованців Братства варти. Людей з даром, здатних бачити незриме і зупинити темні істоти.

Людвіг ван Нормайєнн — один з них. Вільний мисливець, він подорожує з князівства в князівство, позбавляючи світ від злісних душ. Його чекає робота скрізь, де відбуваються незрозумілі події, жорстокий мор і дивні, несподівані смерті.

Алексей Пехов. Страж. Альфа-книга. 2010
 



Додаткові матеріали

23.02.2010|08:04|Події
ТОП-7 книжок від BookLand
15.06.2010|07:53|Події
Топ-10 червня від Ozon.ru
17.05.2010|13:09|Події
Топ-10 травня від Ozon.ru
26.04.2010|07:19|Події
Топ-10 квітня від Ozon.ru
12.03.2010|07:53|Події
Топ-10 березня від Ozon.ru
18.02.2010|07:37|Події
Топ-10 лютого від Ozon.ru
12.01.2010|11:22|Події
Топ-10 січня від Ozon.ru
18.05.2010|11:42|Події
ТОП-20 книжок від мережі «Є»
24.04.2010|11:14|Події
Топ-10 найбільш популярних книжок за версією чернігівського КМЦ «Інтермеццо»
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери