Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Рейтинг

Події

14.10.2010|07:33|Буквоїд

ТОП-10 книжок від BookLand

«Буквоїд» пропонує огляд книжок, які користуються найбільшою популярністю у відвідувачів магазину електронних книжок BookLand.


Аркадій і Борис Стругацькі. «Важко бути богом»

«Важко бути богом». Напевно, найбільш знаменитий роман братів Стругацьких. Історія землянина, який став «спостерігачем» на планеті, що застрягла в пізньому середньовіччі, і вимушений «не втручатися» в те, що відбувається. Цей твір було вже кілька разів екранізовано, проте навіть кращий фільм не в змозі передати всього таланту книги, на основі якої він знятий! ..

Аркадий и Борис Стругацкие. Трудно быть богом



Борис Акунін. «Весь світ театр»

Новий роман про пригоди Ераста Петровича Фандоріна.

Дія нового роману Бориса Акуніна «Весь світ театр» відбувається у 1911 році. Ераст Фандорін розслідує злочини, здійснені в одному із московських театрів.

Борис Акунин. Весь мир театр


Дарія Донцова.
«Лебедине озеро Іхтіандра»

Ну не щастить Даші Васильєвій із чоловіками, і край! Здавалося б, вже вирішила ніколи не одружуватися, але не встояла — погодилась на пропозицію пластичного хірурга Богдана Ємельянова. А за тиждень до заручин побачила його  в ліжку з іншою! Звичайно, Даша порвала з невірним нареченим, у гніві вибігла на вулицю і ... потрапила під машину. Дівчина Олена, яка була за кермом авто, відвезла її в «Притулок доброї Клари». У ньому приймали всіх нещасних і знедолених, ось Даша і вирішила пересидіти там тиждень, щоб сховатися від Богдана. Дивацтва почалися відразу— однієї з мешканок притулку підшукали гарне житло і роботу, а незабаром тіло жінки було знайдено у темному провулку. Що ж коїться в цьому богоугодному закладі? Любителька приватного розшуку дізнається все!

Дарья Донцова. Лебединое озеро Ихтиандра


Олександра Марініна. «Життя після життя»
Розбите люстерко на грудях, сережка, вирвана з вуха — своєрідна «візитна картка» вбивці. Хто вбив цих двох поважних жінок — маніяк, одержимий похмурим легендами роду Вяземських чи його витончений імітатор? Всі версії незмінно заходять у глухий кут. Бізнесмен, чиї починання в зв´язку з цими злочинами знаходяться під загрозою, вирішив вдатися до допомоги приватного детектива. Так Анастасія Каменська опинилася в провінційному Томіліні. Так-так, полковник міліції у відставці Каменська тепер працює в приватному детективному агентстві, і це розслідування — її дебют. Тепер за її спиною немає могутнього та впливового відомства, і це якось незвично. Але від Насті, як і раніше, потрібно вміння розмовляти і слухати, систематизувати факти, інтуїтивно — а це вершина її «розшукового таланту» — вибирати вірний напрям пошуків. Словом, відчиняти всі двері, які трапляються на шляху. Адже за однією з них знаходиться істина.

Александра Маринина. Жизнь после жизни

 

Олена Радві. «Янгол жадання»

Гостросюжетне динамічне оповідання про сексуальні бажання двох жінок: диявола і янгола, про протистояння цих двох. Незважаючи на максимальну відвертість деяких епізодів і моментів, автору книги не змінює почуття міри і смаку до прекрасного.

 Елена Радви. Ангел вожделения


Дарія Донцова. «Придане кудлатої мавпи»

"Я, Віола Тараканова, ніколи не перевіряю кишені свого бойфренда Юри Шумакова, не копирсаюся його телефоні і не цікавлюся минулим коханого чоловіка. Його колишня дівчина сама з"явилася на порозі мого дому! На смерть перелякана Оля Коврова розповіла: шефа і бухгалтера фабрики м´яких іграшок «Кудлата мавпа», де вона працює секретаркою, отруїли, і тепер її звинуватять у вбивстві, адже чай подавала саме Оля! Довелося нам з Юрою розбиратися в цій історії. Відправившись додому до отруєної бухгалтерки, я дізналася, що її син Микита теж мертвий. А незабаром була убита і дівчина Микити ... Схоже, злочин зовсім не пов´язане з плюшевими зайцями, свинями і кошлатими мавпами!"

Дарья Донцова. Приданое лохматой обезьяны

 

Борис Акунін. «Казки для ідіотів»

Збірник оповідань Бориса Акуніна, що побачив світ у 2000 році.

Борис Акунин. Сказки для идиотов



Міста України: Інформаційно-статистичний довідник

Інформаційно-статистичний довідник «Міста України» містить короткі відомості енциклопедичного характеру про кожне з 458 міст України, а саме: їхнє місце розташування, адміністративне підпорядкування й статус, географічні координати (довгота, широта), відстані автомобільними дорогами, чисельність населення, історичні відомості, адреси та номери телефонів міськрад, прізвища міських голів й їхня партійність, назви, адреси й номери телефонів місцевих готелів. Видання має прикладний характер і адресоване тим, хто збирається в подорож, туристам, службовцям центральних та місцвих органів влади, всім іншим зацікавленим особам.

Александр Панасенко. Міста України: Інформаційно-статистичний довідник

 

Стівен  Джуан «Дивацтва нашого тіла. Цікава анатомія»

Доктор Стівен Джуан – «чарівник дивацтв», вчений, викладач, журналіст і антрополог. У книзі «Дивацтва нашого тіла» він розкриває численні таємниці людської істоти

Стивен Джуан. Странности нашего тела. Занимательная анатомия

 

Вадим Панов. «Хаосодосконалість»

Хаос опановує світ. Він поглинає держави і Анклави, і навіть всемогутня СБА не здатна впоратись з ним. Хаос захоплює розум. І ось вже запуск Станції — нової  надії людства —  може перетворитись на світову катастрофу. Як зупинити Апокаліпсис?   

 Вадим Панов. Хаосовершенство



Додаткові матеріали

22.06.2010|13:02|Події
ТОП-10 книжок від BookLand
23.02.2010|08:04|Події
ТОП-7 книжок від BookLand
21.09.2010|07:41|Події
Топ-10 вересня від Ozon.ru
11.08.2010|07:28|Події
Топ-10 серпня від Ozon.ru
20.07.2010|07:39|Події
Топ-10 липня від Ozon.ru
15.06.2010|07:53|Події
Топ-10 червня від Ozon.ru
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери