Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Рейтинг

Події

22.02.2011|14:45|Буквоїд

ТОП-10 книжок лютого від BookLand

«Буквоїд» пропонує огляд книжок, які користуються найбільшою популярністю у лютому у відвідувачів магазину електронних книжок BookLand.



Борис Акунін. «Пристрасть і борг»

«Дійсний таємний радник Гаврило Львович Курятніков тихенько прочинив двері казенної квартири і спустився на швидкісному ліфті до поштової скриньки. Повернув ключ, вийняв пачку свіжих газет ... ».

Борис Акунин. Страсть и долг


Сергій Лук’яненко. «Непосида»

 
Трікс Солье здійснив чимало подвигів, і його вже ніхто не назве недотепою. Схоже, всі його мрії здійснилися — і можна спокійно вчитися чарівництву (нехай навіть у навчання входить миття підлоги та чищення картоплі). Але якщо доводиться під Новий рік несподівано відправитися в спекотну та екзотичну країну Самаршан — тут  вже не до навчання! Тут треба згадати все, що вмієш і навіть трохи більше. Адже Самаршан — надто екзотична країна! Там править султан (деякі вважають, що візир), збирає армію Прозорий Бог (деякі бояться, що він і справді бог, хоча б і з дрібних), а місцеві звичаї відрізняються барвистістю і безпосередністю. Тут тільки й залишається, що покладатися на старих друзів — бродячих артистів, старих ворогів — вітамантов, і зведених родичів, що знаходяться в довічному засланні. Отже, небезпечних зустрічей буде багато — з джином, сфінксом і пустельними гномами (ви вважали, що таких не буває? Ви помилилися!). А все тому, що не слід вірити кожному зустрічному дракону!


Cергій Лукьяненко. Непоседа


Міста України: Інформаційно-статистичний довідник

Інформаційно-статистичний довідник «Міста України» містить короткі відомості енциклопедичного характеру про кожне з 458 міст України, а саме: їхнє місце розташування, адміністративне підпорядкування й статус, географічні координати (довгота, широта), відстані автомобільними дорогами, чисельність населення, історичні відомості, адреси та номери телефонів міськрад, прізвища міських голів й їхня партійність, назви, адреси й номери телефонів місцевих готелів. Видання має прикладний характер і адресоване тим, хто збирається в подорож, туристам, службовцям центральних та місцвих органів влади, всім іншим зацікавленим особам.

Александр Панасенко. Міста України: Інформаційно-статистичний довідник


Стівен  Джуан. «Дивацтва нашого тіла. Цікава анатомія»

Доктор Стівен Джуан – «чарівник дивацтв», вчений, викладач, журналіст і антрополог. У книзі «Дивацтва нашого тіла» він розкриває численні таємниці людського єства.


Стивен Джуан. Странности нашего тела. Занимательная анатомия

Стівен  Джуан. «Дивацтва нашого мозку»

 
Доктор Стівен Джуан – вчений, викладач, журналіст і антрополог. У книзі «Особливості нашого мозку» він розкриває всі секрети і особливості роботи однієї із найбільш складних і маловивчених частин людського організму – мозку. Автор з гумором підходить до наукових фактів і досліджень відомих вчених, тому книга читається легко і буде цікава широкому колу читачів.

Стивен Джуан. Странности нашего мозга 


Стівен  Джуан. «Дивацтва нашого сексу
» 

Доктор Стівен Джуан — вчений, викладач, журналіст і антрополог. У новій книзі він, з властивим йому талантом, розповідає про людську сексуальність. Особливу увагу Джуан на цей раз привернули саме «дивацтва», точніше відхилення від прийнятих у суспільстві правил сексуальної поведінки. Він називає і детально розповідає про всі 113 парафілії (так науково називаються ці самі «крайнощі»), притаманні «людині розумній».


Стивен Джуан. Странности нашего секса

Михайло Бриних «Шахмати для дибілів: цейтнот доктора Падлючча»

Лікар Падлюччо і його учень Мишко – головні дійові особи книги «Шахмати для дибілів» знову з’являються перед читачами в метафізичному детективі «Цейтнот доктора Падлючча». Інші герої книжки – Микола Лисенко, Хосе Рауль Касабланка, Михайло Старицький, а також інфернальний голова київського Палацу Піонерів. Справжнісінька боротьба за суто шахматний Грааль, що триває протягом багатьох століть, в дійсності щойно розпочалася…

Книга виходить винятково в електронному вигляді в рамках проекту «ТТ (Тільки Тексти)».

Михайло Бриних. Шахмати для дибілів: цейтнот доктора Падлючча



Василь Шкляр
. «Ключ»

Гостросюжетний соціально-філософський роман з елементами детективу та містичного трилера. Андрій Крайній, журналіст і філолог, заробляє на життя тим, що пише програми для політичних партій. Він шукає собі житло і отримує ключ від квартири № 13 від зовсім незнайомої йому людини. Всі подальші події роману пов´язані саме із з´ясуванням особистості господаря квартири і спробами його знайти. У цих пошуках герой знайомиться з чарівною і загадковою жінкою Саною. Вони продовжують пошуки разом. Таким чином в Андрія є два завдання: знайти ключик до серця й тіла коханої жінки і позбутися ключа від квартири. 
Винних у зникненні і загибелі художника і господаря квартири № 13 Андрій знаходить неподалік від села Некрич. Це дивовижна сімейна пара — колишній  міліціонер Саватій Ярчук та його темношкіра сексуально заклопотана дружина Каміла — господарі затишного готелю «Млин». Як з´ясовується, художник Олександр Остапчук у ту ж ніч, коли віддав ключ від своєї квартири Крайньому, утік з Києва й потрапив у пастку Ярчука і Каміли (він разом з нею виховувався в дитячому будинку). По його сліду пішли Андрій з Саною. Вони потрапили в ту ж пастку. Але Андрію не тільки вдалося вижити, але і позбавитися ключа — він передав його чергового незнайомцю...

Василь Шкляр. Ключ 


Анна Федорова.
«Секрети жіночого оргазму, або Як жінці досягти задоволення»
Ця книжка — відповідь на численні питання читача про труднощі отримання оргазму дамами, фізіологічні та емоційні шляхи задоволення жіночої сексуальності, готовності дам до статевої близькості і т.д. Книжка підходить як для слабкої, так і для сильної половини людства, крім того, в ній містяться корисні рекомендації мамам і татам дочок, тому що статева освіта дівчаток є базою їх успішного та здорового сексуального життя у майбутній родині.

Анна Федорова. Секреты женского оргазма, или Как достичь удовольствия женщине


Сергій Лук´яненко. «Чернетка» 


У твоїй квартирі живуть чужі люди. Твоє місце на роботі зайнято іншим ... Тебе не впізнають ні друзі, ні кохана дівчина ... Тебе стирають з цього світу. Хто?

Сергій Лукьяненко. Черновик



Додаткові матеріали

30.11.2010|07:08|Події
ТОП-10 книжок від BookLand
14.10.2010|07:33|Події
ТОП-10 книжок від BookLand
22.06.2010|13:02|Події
ТОП-10 книжок від BookLand
23.02.2010|08:04|Події
ТОП-7 книжок від BookLand
21.07.2009|07:22|Події
ТОП-7 книжок від BookLand
25.05.2009|07:12|Події
ТОП-8 книжок від BookLand
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери