Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Рейтинг

Події

27.05.2011|07:53|Буквоїд

ТОП-10 книжок травня від BookLand

«Буквоїд» пропонує огляд книжок, які користуються у травні найбільшою популярністю у відвідувачів магазину електронних книжок BookLand.


Олександра Марініна. «Комедії»  

Ні, читач, ти не помилився. Автор цієї книги — та сама улюблена багатьма шанувальниками детективів Олександра Марініна. Що спонукало відомого майстра детективу звернутися до невластивого їй жанру — комедії? Відповідь на це запитання поки що невідома і самій авторці. Одне можна сказати точно: у зібраних в цій книзі п´єсах за статичністю дії все одно ховається інтрига, і ми з нетерпінням чекаємо розгадки.

Александра Маринина. Ну, ребята, вы попали! Комедии.

 


Володимир Заманський. «Нотатки старого киянина»

У 2007 році читачі «Газеты по-киевски» побачили перші випуски циклу статей під рубрикою «Нотатки старого киянина». Їх автор Володимир Заманський був справжнім киянином - з тих мешканців столиці, які з дещо невиправданою гордістю називали себе «справжніми» киянами.  


Пропонована вам книжка - це зібрані разом нотатки Володимира Заманського, які регулярно публікувалися в столичній газеті. Їх можна читати підряд, можна вибірково. Ви побачите старий Київ - довоєнний і післявоєнний.

Владимир Заманский. Записки старого киевлянина

 


Максим Кідрук
. «Подорож на Пуп Землі. Том 2»


Перед вами пригодницька сага, в якій йдеться про мовчазні гори, пекучі джунглі та холодну пустелю. Це книга про далекі екзотичні краї, де відчайдушні головорізи з легкістю випотрошать тельбухи необережних мандрівників, підловивши їх при пере-тині кордону, де грізні андійські демони потай прослизають у душі подорожніх і манять їх на вершини неприступних хребтів, на яких сотні років тому могутні інки будували свої фортеці, ховаючи величні храми та цитаделі високо поміж хмар... Історія про двох мандрівників — молодого українця та його чеського товариша, які натоптали 6000 км Південною Америкою від Кіто, столиці Еквадору,через усе Перу аж до Сантьяго-де-Чилі, і пройшли все це заради одного: аби врешті-решт потрапити на Пуп Землі і доторкнутися до таємниць острова Пасхи…

Подорож на Пуп Землі. Том 2

 


Максим Кідрук. Мексиканські
хроніки

Є мрії прості та буденні. Є мрії химерні та незви-чайні. Останні, як правило, дуже рідко і лише завдя-ки чималим зусиллям стають реальністю. Ця книга, що ви тримаєте в руках, про одну з таких мрій на ім’я Мексика. 
Утім це не звичайна історія про далеку латиноамериканську країну. Це не туристичний путівник чи збірка порад для самотніх мандрівців. Ця розповідь — про велику Мрію, зухвалу та абсурдну, яка на пер-ший погляд здавалась нездійсненною, але яка врешті решт, завдяки безладній суміші віри та впертості, втілилась у життя. «Мексиканські хроніки» — захоп-лююча розповідь про те, як молодий українець, йду-чи за безумним покликом серця, рвонув на інший континент за дванадцять тисяч кілометрів від дому і наодинці пройшов Мексиканські Сполучені Штати від Тихого океану на заході до Карибського моря на сході.

Мексиканські хроніки


Міста України

Інформаційно-статистичний довідник «Міста України» містить короткі відомості енциклопедичного характеру про кожне з 458 міст України, а саме: їхнє місце розташування, адміністративне підпорядкування й статус, географічні координати (довгота, широта), відстані автомобільними дорогами, чисельність населення, історичні відомості, адреси та номери телефонів міськрад, прізвища міських голів й їхня партійність, назви, адреси й номери телефонів місцевих готелів. Видання має прикладний характер і адресоване тим, хто збирається в подорож, туристам, службовцям центральних та місцвих органів влади, всім іншим зацікавленим особам.

Александр Панасенко. Міста України: Інформаційно-статистичний довідник    


Сергій Лук’яненко. «Непосида»

Трікс Солье здійснив чимало подвигів, і його вже ніхто не назве недотепою. Схоже, всі його мрії здійснилися — і можна спокійно вчитися чарівництву (нехай навіть у навчання входить миття підлоги та чищення картоплі). Але якщо доводиться під Новий рік несподівано відправитися в спекотну та екзотичну країну Самаршан — тут  вже не до навчання! Тут треба згадати все, що вмієш і навіть трохи більше. Адже Самаршан — надто екзотична країна! Там править султан (деякі вважають, що візир), збирає армію Прозорий Бог (деякі бояться, що він і справді бог, хоча б і з дрібних), а місцеві звичаї відрізняються барвистістю і безпосередністю. Тут тільки й залишається, що покладатися на старих друзів — бродячих артистів, старих ворогів — вітамантов, і зведених родичів, що знаходяться в довічному засланні. Отже, небезпечних зустрічей буде багато — з джином, сфінксом і пустельними гномами (ви вважали, що таких не буває? Ви помилилися!). А все тому, що не слід вірити кожному зустрічному дракону!

Cергій Лукьяненко. Непоседа



500 найсвіжіших анекдотів
Увазі читача пропонується збірник анекдотів. Тонкий гумор, дотепність, забавні парадокси, комічні ситуації, курйозні випадки з життя все це тут, у книзі, яка здатна доставити чимало веселих хвилин кожному, хто візьме її до рук. Чітайте, смійтеся і будьте впевнені, що все це не про Вас!

500 самых свежих анекдотов


Михайло Задорнов. «Розумом Росію не підняти»

Автор книги знає, як перемогти будь-яку кризу: треба навчитися отримувати задоволення від природи, житии неспокійно-щасливим життям і посміхатися не тільки в тому випадку, коли усмішка приносить прибуток! Можна прорахувати доходи і витрати на сотню років уперед, але,

 як свідчить сучасне народне прислів´я, РОЗУМОМ РОСІЮ НЕ ПІДНЯТИ! 

Михаил Задорнов. Умом Россию не поднять




Максим Кідрук. Подорож на Пуп Землі Том 1
Перед вами пригодницька сага, в якій йдеться про мовчазні гори, пекучі джунглі та холодну пустелю. Це книга про далекі екзотичні краї, де відчайдушні головорізи з легкістю випотрошать тельбухи необережних мандрівників, підловивши їх при перетині кордону, де грізні андійські демони потай прослизають у душі подорожніх і манять їх на вершини неприступних хребтів, на яких сотні років тому могутні інки будували свої фортеці, ховаючи величні храми та цитаделі високо поміж хмар...
Історія про двох мандрівників — молодого українця та його чеського товариша, які натоптали 6000 км Південною Америкою від Кіто, столиці Еквадору, через усе Перу аж до Сантьяго-де-Чилі, і пройшли все це заради одного: аби врешті-решт потрапити на Пуп Землі і доторкнутися до таємниць острова Пасхи…

Подорож на Пуп Землі Том 1

 

 

Сергій Лук’яненко. «Принцеса варта смерті»

 Це історія, в якій є місце для всього — глибин космосу і галактичних війн, дивних союзників і незвичайних ворогів, вампірів, що не ховають свої ікла, і атомарних мечів, щогостріше коси самої Смерті ... І одночасно це історія кохання. «Принцеса варта смерті» — роман, від якого неможливо відірватися.

 Сергей Лукьяненко. Принцесса стоит смерти



Додаткові матеріали

03.05.2011|07:32|Події
ТОП-10 книжок квітня від BookLand
28.03.2011|11:54|Події
ТОП-10 книжок березня від BookLand
22.02.2011|14:45|Події
ТОП-10 книжок лютого від BookLand
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери