Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Рейтинг

Події

03.05.2011|07:32|Буквоїд

ТОП-10 книжок квітня від BookLand

«Буквоїд» пропонує огляд книжок, які користуються в квітні найбільшою популярністю у відвідувачів магазину електронних книжок BookLand.


Борис Акунін. «Рятівник вітчизни»

Хочеш врятувати батьківщину і при цьому готовий пожертвувати своїм життям — вступай  в ненависну партію і намагайся потрапити нагору, щоб розвалити її зсередини.

Борис Акунин. Спаситель отечества

 

 

Борис Акунін. «Пристрасть і обов´язок»
«Дійсний таємний радник Гаврило Львович Курятніков тихенько прочинив двері казенної квартири і спустився на швидкісному ліфті до поштової скриньки. Повернув ключ, вийняв пачку свіжих газет ... ».

Борис Акунин. Страсть и долг



Олександра Марініна. «Ну, хлопці, ви потрапили! Комедії»  

Ні, читач, ти не помилився. Автор цієї книги —та сама улюблена багатьма шанувальниками детективів Олександра Марініна. Що спонукало відомого майстра детективу звернутися до невластивого їй жанру — комедії? Відповідь на це запитання поки що невідома і самій авторці. Одне можна сказати точно: у зібраних в цій книзі п´єсах за статичністю дії все одно ховається інтрига, і ми з нетерпінням чекаємо відгадки.

Александра Маринина. Ну, ребята, вы попали! Комедии.

 


Борис Акунін. «Проблема 2000»
 

Різні дивні речі трапляються на перетині століть. Наприклад, успішний бізнесмен Вован з 2000 року може помінятися місцями з невдахою Костянтином Львовичем…

Борис Акунин. Проблема 2000

 


Борис Акунін. «PSTD»

Генерал страждає від незрозумілих нападів ненависті до євреїв, яки трапляються з ним у найбільш незручні моменти. Щоб позбутися цього, він звертається до психоаналітика. А лікар з´ясовує, що причина всього — посттравматичний синдром.

Борис Акунин. «PSTD»



Марі Грей. «Історії, що змусять тебе червоніти»
Таємні насолоди, чарівність насильства, три молодих коханця відразу, метаморфози фатального чоловіка — ці та інші еротичні сюжети з легкою іронією описує у своїх чуттєвих новелах Марі Грей.

Рекомендується читати наодинці чи в теплій компанії...
Мари Грей. Истории, которые заставят тебя покраснеть



Борис Акунін. «Схід і Захід»

У цьому оповіданні Акунін показує, що не всі захоплення заручників жорстокі, а дії спецслужб — правильні. Твір входить до збірки «Казки для ідіотів».

Борис Акунин. «Восток и Запад»



Олександра Марініна. «Кинута лялька з відірваними ногами. Комедії»

Ні, читач, ти не помилився. Автор цієї книги — та сама улюблена багатьма шанувальниками детективів Олександра Марініна. Що спонукало відомого майстра детективу звернутися до невластивого їй жанру — комедії? Відповідь на це питання поки що невідома і самій авторці. Одне можна сказати точно: у зібраних в цій книзі п´єсах за статичністю дії все одно ховається інтрига, і ми з нетерпінням чекаємо відгадки.

Александра Маринина. Брошенная кукла с оторванными ногами

 


Олександра Марініна. «Погляд з вічності. Книга 2. Дорога»

Не все гаразд в родинному житті Родислава та Люби Романових, що починалося так щасливо. Якою б ідилічною не здавалася їхня сім´я, таємні тріщини та приховані вади невблаганно підточують її основи. І Любі, і тим більш Родиславу є за що докоряти собі, в чому гірко каятися, над чим подумати безсонними ночами. І з дітьми починаються проблеми, особливо з сином. Та обставина, що фактично з їхньої провини у в´язниці сидить невинна людина, важким тягарем лежить на совісті Романових. Так далі жити не можна — ця незграбна, колюча, некомфортна істина стає очевидною. Але Родислав і Люба навіть не підозрюють, як близькі до катастрофи, яка тонка грань відокремлює подружжя від того моменту, коли все раптово розкриється і життя покотиться по абсолютно непередбачуваній дорозі...

Александра Маринина. Дорога



Олександра Марініна.  «Закон трьох заперечень»

Насті Каменській не пощастило - вона потрапила у аварію. Її вже мають виписувати з госпіталю, але зламана нога боліти не перестає. Втомившись від сильного болю, вона вирішує звернутися до фахівця, який використовує нетрадиційні методи лікування. Але коли Настя дзвонить за потрібним телефоном, з´ясовується, що цього фахівця вбито. А тут ще одна неприємність. Після госпіталю Насті ніде жити: до неї несподівано приїхали родичи. Так Настя опиняється на дачі у знайомого, де здійснює лікувальні прогулянки і розважає себе обговоренням з колегами подробиць гучного вбивства молодої кінозірки. І раптом вона з жахом виявляє, що за нею хтось стежить...

Александра Маринина. Закон трех отрицаний



Додаткові матеріали

28.03.2011|11:54|Події
ТОП-10 книжок березня від BookLand
22.02.2011|14:45|Події
ТОП-10 книжок лютого від BookLand
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери