Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

10.09.2013|08:10|Буквоїд

Автограф — «на щастя»

Олександра Кабак за родом основної діяльності — економіст і керує банківським закладом, письменниця, поет і трохи художник — «за покликом серця».

На питання, як же їй вдається поєднувати настільки приземлену професію з такою піднесеною справою, як література, Олександра відповідає, що все дуже просто: «Робота — вдень, письменництво — вночі. Дитина — майже доросла, чоловік підтримує. А професійна діяльність передбачає постійне спілкування з людьми, що для літератора — необхідно як повітря. Спостереження, висновки, емоції, які прийшли вдень, вночі лягають на папір та оживляють персонажів оповідань і повістей». 

У рамках 20-го, ювілейного, Форумі видавців у Львові Олександра Кабак представлятиме свою дебютну книжку «Ни слова правды», написану, як вона говорить, щасливою людиною для іронічних людей, які не вважають щастя безглуздою розкішшю. 

У суботу, 14 вересня, на стенді видавництва «Фоліо» (стенд № 315) у Палаці Мистецтв (Львів, вул. Коперника, 17) письменниця проведе дві автограф-сесії: з 12:30 до 12:55 та з 17:00 до 17:45. Ви зможете поспілкуватися з Олександрою Кабак про те, чи вдалося їй знайти межу між реальністю та уявою, чи можливо повернути час назад і почати справжнє, своє, щасливе життя чи про те, як знайти джерело позитиву в сучасному світі; дізнатися, чому сьогоднішній керівник банку та письменниця свого часу відмовилася від журналістської кар’єри та взагалі на багато років кинула писати. І головне, ви маєте можливість придбати книгу, яка заряджає позитивом і отримати автограф людини, чиє життєве кредо: не боятися бути щасливою та ділитися щастям із людством.

«Ні слова правди книга, написана щасливою людиною, яка прагне поділитися з людьми щастям, — говорить Олександра. — Суть ідеї в тому, що щастя — в нас самих і навколо нас, треба тільки його побачити — не лінуватися і не наводити зайвого мороку. Взагалі, позитив можна побачити навіть у страшних речах — якщо захотіти. Зрештою, удари долі вчать нас цінувати моменти справжнього щастя. Потрібно лише мати сильне бажання. Одним словом, моя книга — для іронічних людей, які не соромляться бути щасливими».

 

Тож, якщо плануєте відвідувати Форум видавців у Львові в суботу, 14 вересня, не проґавте можливості додати своєму життю позитиву та цікавого спілкування!

 

Трохи більше про Автора

Олександра Кабак народилася та мешкає в Нікополі Дніпропетровської області. Пише російською. Авторка ще невиданих збірок короткої прози «Протуберанцы», «Время безумия», повістей «Вид из окна», «Ни слова правды, почти роман», «Дина, Дуся и…», «Game of color». У 2011 році «майже роман» (за визначенням самої письменниці) «Ни слова правды» увійшов до лонг-листа національного конкурсу «Активация слова» літературно-художнього журналу «Радуга». Зараз працює над романом «Табу» про проблеми роз’єднаності людей в сучасному суспільстві.

У 2013 році у видавництві «Фоліо» вийшла дебютна прозова книжка Олександри Кабак «Ни слова правды», ілюстрована малюнками автора. До книжки увійшли два оповідання («Тараканы», «Мыши в пропасти»), дві повісті («Дина, Дуся и...», «Вид из окна») та історія-візія, реалізована автором у новій літературній формі — майже романі («Ни слова правды»). Ця книга — спроба знайти межу між реальним і нереальним. Завдання досить складне, якщо припустити, що жодної межі немає: реальність там, де ми зараз. Інколи реальностей декілька — героям, а разом із ним і читачам дозволяється самим обрати дорогу, якою прямувати.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери