Re: цензії

11.12.2025|Ольга Мхитарян, кандидат педагогічних наук
Привабливо, цікаво, пізнавально
08.12.2025|Василь Кузан
Крик відчаю
02.12.2025|Василь Кузан
Ні краплі лукавства
27.11.2025|Василь Кузан
Nobilis sapientia
27.11.2025|Віталій Огієнко
Розсекречені архіви
24.11.2025|Наталія Богданець-Білоскаленко, доктор педагогічних наук, професор
«Казки навиворіт»: Майстерне переосмислення народної мудрості для сучасної дитини
23.11.2025|Ігор Зіньчук
Світло, як стиль життя
21.11.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук
Світлотіні свободи
18.11.2025|Ігор Чорний
У мерехтінні зірки Алатир
17.11.2025|Ігор Зіньчук
Темні закутки минулого
Головна\Події\Презентації

Події

19.10.2025|19:30|Буквоїд

«Їжа як комунікація»: У Відні презентували книги Вероніки Чекалюк

Для української громади Відня відбувся особливий вечір: презентація книг Вероніки Чекалюк – «Їжа як комунікація» та «Смачна комунікація».

Захід, ініційований Іриною Зудовою, зібрав зацікавлених гостей, які обговорили новаторські ідеї авторки про їжу як потужний засіб спілкування та дипломатії.

Їжа як мова взаєморозуміння

Головна думка, яку Вероніка Чекалюк викладає у своїх книгах — їжа є мовою комунікації. Від сімейних вечер до важливих переговорів, спільна трапеза створює атмосферу, що зміцнює зв´язки, допомагає уникати конфліктів та сприяє взаєморозумінню. Авторка, яка має багаторічний досвід дослідниці комунікацій та знання з курсів Стенфорда та Каліфорнійського університету Девіса (зокрема, сенсорний аналіз вина), досліджує кулінарні традиції світу, сучасні тренди харчування, психологію їжі та її вплив на ментальне здоров´я.

«Їжа – це більше, ніж просто інгредієнти та страви, це спосіб проявити свою творчість, гостинність і талант», – наголошує Вероніка Чекалюк.



На перетині науки, мистецтва та особистих історій

Книги є не лише гастрономічними посібниками, а й авторськими нотатниками, прикрашеними ілюстраціями та наповненими глибокими роздумами. Вони поєднують мистецтво, науку та надихаючі особисті історії. У книгах розкрито важливість атмосферності під час прийомів їжі, а також запропоновані формули вдалих сніданків, обідів і вечерь, де пріоритетом є не лише їжа, а й якісне спілкування та створення гармонійного настрою.

Особливою гостею вечора стала оперна діва, амбасадор української культури у світі Зоряна Кушплер.

Модераторка пані Ірина Зудова відзначила особливу актуальність ідей Вероніки Чекалюк напередодні свят, коли спільні трапези стають критично важливими для зміцнення сімейних і дружніх зв´язків.

Де знайти книги?

Книги «Їжа як комунікація» та «Смачна комунікація» доступні українською та англійською мовами як на платформі Amazon, так і у книгарнях. Це чудовий подарунок для всіх, хто прагне розвиватися, спілкуватися змістовно та «смачно». 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

11.12.2025|20:26
Книга року ВВС 2025 оголосила переможців
09.12.2025|14:38
Премія імені Юрія Шевельова 2025: Оголошено імена фіналістів та володарки Спецвідзнаки Капітули
02.12.2025|10:33
Поетичний вечір у Києві: «Цієї ночі сніг упав» і теплі зимові вірші
27.11.2025|14:32
«Хто навчив тебе так брехати?»: у Луцьку презентують дві книжки про гнів, травму й силу історій
24.11.2025|14:50
Коли архітектура, дизайн і книги говорять однією мовою: вечір «Мода шаблонів» у TSUM Loft
17.11.2025|15:32
«Основи» готують до друку «Бард і його світ: як Шекспір став Шекспіром» Стівена Ґрінблатта
17.11.2025|10:29
Для тих, хто живе словом
17.11.2025|10:25
У «Видавництві 21» вийшла друком збірка пʼєс сучасного класика Володимира Діброви
16.11.2025|10:55
У Києві провели акцію «Порожні стільці» на підтримку незаконно ув’язнених, полонених та зниклих безвісти журналістів та митців
13.11.2025|11:20
Фініш! Макс Кідрук завершив роботу над романом «Колапс»


Партнери