Re: цензії

08.11.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Світлойменність
05.11.2025|Віктор Вербич
Коли життя і як пейзаж, і як смерть
Галичани та духи мертвих: історія одного порозуміння
04.11.2025|Надія Гаврилюк
“Перетворює затамування на захват”: поезія Богуслава Поляка
03.11.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Іспит на справжність
02.11.2025|Богдан Смоляк
Захисник Істин
31.10.2025|Володимир Краснодемський, журналіст, Лозанна, Швейцарія
Як змосковлювали ментальність українців
30.10.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Художній простір поезії Мирослава Аронця
27.10.2025|Ігор Чорний
Пекло в раю
20.10.2025|Оксана Акіменко. ПроКниги. Що почитати?
Котел, в якому вариться зілля
Головна\Події\Презентації

Події

19.10.2025|19:30|Буквоїд

«Їжа як комунікація»: У Відні презентували книги Вероніки Чекалюк

Для української громади Відня відбувся особливий вечір: презентація книг Вероніки Чекалюк – «Їжа як комунікація» та «Смачна комунікація».

Захід, ініційований Іриною Зудовою, зібрав зацікавлених гостей, які обговорили новаторські ідеї авторки про їжу як потужний засіб спілкування та дипломатії.

Їжа як мова взаєморозуміння

Головна думка, яку Вероніка Чекалюк викладає у своїх книгах — їжа є мовою комунікації. Від сімейних вечер до важливих переговорів, спільна трапеза створює атмосферу, що зміцнює зв´язки, допомагає уникати конфліктів та сприяє взаєморозумінню. Авторка, яка має багаторічний досвід дослідниці комунікацій та знання з курсів Стенфорда та Каліфорнійського університету Девіса (зокрема, сенсорний аналіз вина), досліджує кулінарні традиції світу, сучасні тренди харчування, психологію їжі та її вплив на ментальне здоров´я.

«Їжа – це більше, ніж просто інгредієнти та страви, це спосіб проявити свою творчість, гостинність і талант», – наголошує Вероніка Чекалюк.



На перетині науки, мистецтва та особистих історій

Книги є не лише гастрономічними посібниками, а й авторськими нотатниками, прикрашеними ілюстраціями та наповненими глибокими роздумами. Вони поєднують мистецтво, науку та надихаючі особисті історії. У книгах розкрито важливість атмосферності під час прийомів їжі, а також запропоновані формули вдалих сніданків, обідів і вечерь, де пріоритетом є не лише їжа, а й якісне спілкування та створення гармонійного настрою.

Особливою гостею вечора стала оперна діва, амбасадор української культури у світі Зоряна Кушплер.

Модераторка пані Ірина Зудова відзначила особливу актуальність ідей Вероніки Чекалюк напередодні свят, коли спільні трапези стають критично важливими для зміцнення сімейних і дружніх зв´язків.

Де знайти книги?

Книги «Їжа як комунікація» та «Смачна комунікація» доступні українською та англійською мовами як на платформі Amazon, так і у книгарнях. Це чудовий подарунок для всіх, хто прагне розвиватися, спілкуватися змістовно та «смачно». 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

13.11.2025|11:20
Фініш! Макс Кідрук завершив роботу над романом «Колапс»
08.11.2025|16:51
«Поети творять націю»: У Львові стартував II Міжнародний фестиваль «Земля Поетів»
05.11.2025|18:42
«Столик з видом на Кремль»: до Луцька завітає один із найвідоміших журналістів сучасної Польщі
04.11.2025|10:54
Слова загублені й віднайдені: розмова про фемінізм в житті й літературі
03.11.2025|18:29
Оголошено довгий список номінантів на Премію імені Юрія Шевельова 2025: 13 видань змагаються за звання найкращої книжки есеїстики
03.11.2025|10:42
"Старий Лев" запрошує на майстер-клас з наукових експериментів за книгою "Енергія. Наука довкола нас"
03.11.2025|10:28
Юлія Чернінька презентує «Бестселер у борг» в Івано-Франківську
02.11.2025|09:55
У Львові вийшов 7-й том Антології патріотичної поезії «ВИБУХОВІ СЛОВА»
30.10.2025|12:41
Юний феномен: 12-річний Ілля Отрошенко із Сум став наймолодшим автором трилогії в Україні
30.10.2025|12:32
Фантастичні результати «єКниги»: 359 тисяч проданих книг та 200 тисяч молодих читачів за три квартали 2025 року


Партнери