Головна\Події\Презентації

Події

14.05.2010|11:49|Буквоїд

Оксана Забужко презентує свою аудіокнижку

20 травня о 19.00 у Центральному Будинку художника (Київ, вул. Артема 1-5) відбудеться презентація аудіодиску Оксани Забужко.

Навіть якщо це поява в новому форматі добре відомих, улюблених речей. Особливо, коли йдеться про такий промовистий формат, як аудіо. У продажу вже з’явився аудіо-диск із поезією Оксани Забужко, виданий «Фактом» спільно із студією «KWA Sound Production». Вибрані вірші зі збірки «Друга спроба» начитані самою авторкою. Ті, хто чув читання поезії Оксаною Забужко наживо, знають: це магічне дійство. Вона блискуче подає вірші: повністю віддається читанню, робить це майстерно й проникливо. Вишуканий звуковий супровід від Миколи Петровського, Валерія Антонюка поглиблює настрій, але залишається лише тлом. Запис – студійний, але він на 100 відсотків передає неповторну атмосферу під час зустрічей із поеткою.

Відчуття граничної щирості, відкритості й легкості поєднується із найглибшим розумінням суті поезії – тої, у яку поринаєш з головою. Переконайтеся, що все вищевказане — чиста правда, приходьте на поетичний вечір Оксани Забужко та заглибтеся у царство поезії, відчуйте ту прекрасну атмосферу, яку створює Оксана Забужко, читаючи свої вірші.

Крім диску, до комплекту входить буклет з текстами, що увійшли до запису.



Додаткові матеріали

Забужко Оксана
Оксана Забужко: «Україна нагадує «важкого підлітка»
Оксана Забужко в "музеї" УПА
Оксана Забужко. Зрощення пам´яті або неполітичні підсумки року
Оксана Забужко: «Війна триває, і ми її ще не програли»
Оксана Забужко про розкіш, новий роман і гру
"Музей..." Оксани Забужко - книга для емоційних людей
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери