Головна\Події\Зустрічі

Події

13.12.2010|19:19|Буквоїд

«Видавництва Старого Лева» відсвяткувало своє дев’ятиріччя

12.12 о 12.00 відбулось надзвичайне дійство. «Видавництва Старого Лева» святкувало своє дев’ятиріччя. І не просто святкувало, а святкувало його разом зі своїми читачами. На свято міг потрапити кожен, для цього потрібно було лише взяти участь у конкурсі, який відбувався напередодні.

Тож до нас завітало близько 140 дітей зі 170 запрошених, що є просто вражаючою кількістю в часі карантину. Але це і не дивно, адже читачі Старого Лева мають міцне здоров’я, як і сам Лев.



Свято розпочалось з того, що до «Лівого берега» завітала сама міс Гармидер, героїня однієї з найулюбленіших книг дітей. Вона грала з дітьми в сніжки з пінопласту, запускала літачки та розвела справжній гармидер. Веселі уроки математики проходили під усмішки дітей, адже всі знали скільки буде 2+2, а більше й не потрібно було знати.



На цьому математика закінчилась. Опісля на свято завітав Слоник-дзвоник, широко знаний у дитячих колах герой. Він, як і всі діти, чекав на з’яву Старого Лева, розповідав вірші та свої пригоди у Чарівному лісі. Після таких шанованих гостей на свято завітав сам Старий Лев. Поважним голосом подякувавши усім гостям, які старанно протягом конкурсу «Подарунок Старому Леву» робили для нього подарунки, Старий Лев урочисто оголосив про відкриття «Клубу Старого Лева» та прийняття до нього усіх присутніх. Відтепер кожен член клубу має право носити спеціальну відзнаку та персональне посвідчення. А першими почесними членами клубу стали письменник Сашко Гаврош та співак Павло Табаков, які вже давно товаришують із  Левом. З такої нагоди Павло заспівав декілька пісень, а діти йому радо підспівували під «Водограй» Володимира Івасюка. Вже наближався кінець свята, та щоб не було так сумно, Лев, який заздалегідь підготувався, почастував усіх своїх гостей смачним тортом у вигляді книги. Адже книга – це завжди корисна пожива, а якщо вона ще й солоденька, то приносить подвійну радість.

«Видавництво Старого Лева» висловлює щиру подяку ресторану «Лівий Берег» за наданий зал, холдингу емоцій «!Фест» за солодке частування, а також мережі кінотеатрів «Кінопалац», аквапарку «Пляж», фітне-центру «KIWI» за подарунки для переможців конкурсу. А ними стали:

 


Гран-прі, Роман Савчак, учень  Львівської академічної гімназії

1 місце, Єлизавета Ткачук, учениця  гімназії «Престиж»

2 місце, Назар Кричковський, учень гімназії «Престиж» та Катерина Інішева, учениця гімназії "Братів Ізраїлю"

3 місце здобули  Катерина Петренко (Львівська академічна гімназія), Ростислав Борачок (СШ №98) та тріо  Звоздак Богдан, Звоздак Назар та Олег Волков з Львівської правничої гімназії

За особливе, козирне, місце був нагороджений учень київської гімназії ім. Лесі Українки Андрій Виноградов.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери