Головна\Події\Конкурс

Події

13.01.2010|09:44|Буквоїд

Конкурс україномовних оповідань «Майстерня чудес»

Всеукраїнське Літературне Об’єднання «Кобзар» оголошує конкурс  україномовних оповідань «Майстерня чудес». Тема конкурсу «Єдність протилежностей», присвячена одвічному питанню боротьби та єдності протилежностей – добра і зла.  

Тематичний напрямок: фентезі, казка. 

Розмір конкурсних творів може складати від 10 до 100 друкованих сторінок формату А4 (приблизно від 15 000 до 80 000 знаків за статистикою Word). 

Кількість творів від автора: один.

Журі фінального етапу:

1. Громовиця Бердник. Донька видатного фантаста, філософа та громадського діяча Олеся Бердника відома українська письменниця, журналістка, авторка бестселера  “Знаки карпатської магії”.

2. Тимур Литовченко. Український письменник-фантаст, член Національної спілки письменників України, член комісії НСПУ з пригодницької та фантастичної літератури, голова секретаріату центру «Свобода слова», член літературно-інтелектуального клубу «Русское собрание», керівник клубу любителів фантастики «Чумацький шлях».

3. Олександр Михед. Відомий літературний критик, книжковий оглядач, літературознавець.  

Прийом заявок на участь у конкурсі з 1 грудня 2009 р. до 1 березня 2010 р.  

Твори разом із заповненою заявкою відсилайте за адресою kobzar.fentezi@gmail.com 

За результатами конкурсу буде видана електронна та аудіокнига. Планується видання друкованої збірки з творами переможців. Також передбачені дипломи та подарунки переможцям. 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери