Головна\Події\Культура

Події

05.08.2010|09:41|Буквоїд

Журнал «Сучасність» призупинив вихід через проблеми з фінансуванням

Через фінансові проблеми вже два місяці поспіль не виходить журнал «Сучасність».

Про це ІМІ повідомив головний редактор видання Тарас Федюк. За його словами, альманах фінансується за підтримки партії В´ячеслава Кириленка " За Україну! ", але оскільки нинішня влада тисне на фінансування усіх опозиційних партій, тому, можливо, не вистачає коштів на фінансування видань, яким вони сприяють.

"Думаю, що це тимчасова фінансова пауза, яка роз´ясниться десь у вересні. Ми будемо робити  усе  щоб  "Сучасність" друкувався і фінансувався, можливо через грантодавців. За червень та липень у нас вже готові номери  до виходу. " - сказав він.

На запитання ІМІ чи виплачується заробітня платня працівникам, Федюк відповів : "Не виплачується, бо у нас ситуація побудована таким чином, що коли у нас випускається черговий номер, тоді  й відповідно оплачуємо роботу".

Нагадаємо, «Сучасність» – це щомісячне літературно-публіцистичне видання, що виходить з 1961 року і друкує актуальну прозу, поезію, культурологічні та літературознавчі студії, публіцистичні статті на політичні та суспільно-актуальні теми, а також рецензії на книжкові новинки України. Впродовж трьох десятиліть журнал випускали у Німеччині (Мюнхен), а потім у США. Ось уже 17 років «Сучасність» виходить друком щомісяця і розповсюджується по всій території України. Журнал адресований українській інтелігенції, підтримує її соціальну активність і виступає потужним чинником формування патріотичного світогляду сучасного освіченого українця. В наступному році журнал святкуватиме своє 50- річчя.


Інформація: ІМІ



Додаткові матеріали

20.07.2009|07:31|Re:цензії
Тарас Федюк: «Не читайте російської попси, бо у нас і самих тепер цього добра навалом!»
Тарас Федюк: «Сучасність» заліковує світоглядні виразки
Тарас Федюк: Незабаром поезія зникне. Як і цивілізація
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери