Головна\Новини\Дитяча книга

Новини

14.10.2012|09:25|Буквоїд

Леся Воронина. «Таємне Товариство Боягузів та Брехунів»

Кожна нова книжка Лесі Ворониної – подія для маленьких читачів, які в її звичайних-незвичайних героях мають змогу впізнати себе і пережити чимало направду карколомних пригод, густо помережаних добрим гумором і тонкою іронією.

 

Цього разу пані Леся і видавництво «Грані-Т» підготували маленьким книголюбам подвійну насолоду. Адже нова книжка відомої письменниці «Таємне Товариство Боягузів і Брехунів» містить одразу дві чудові повісті, – а отже, тут доведеться аж двічі рятувати світ! 

Одного разу звичайнісінький хлопчина, навколо якого все було похмурим і буденним, захворів. Проте «хвороба» – геть не звичайнісінька, і якщо чесно, навіть дуже захоплююча. Не треба викликати лікаря, не треба пити ліків і лежати в ліжку, а краще віддатися їй сповна, адже ця хвороба – пригодоманія! Перший симптом: поява чудернацьких предметів, часових та просторових переходів на рідній і давно знайомій вулиці. Другий симптом: коли найрідніші люди, мама з татом і бабуся, виявляються супергероями, які мають родинні таємниці, передані їм із давніх часів. І третій симптом: така блискавична швидкість подій, що зупинити чи перервати їх неможливо. Та й не треба, адже перш ніж рятувати світ від прибульців-синьомордів, потрібно ретельно попрацювати над собою – пройти випробування, позбутися страхів, стати сміливим і приготуватися до карколомних пригод. 

Отож, насолоджуйтеся – і подумайте про те, чи й вас, бува, не чекають у лавах Таємних Товариств?..

 

Леся Воронина. Таємне Товариство Боягузів та Брехунів: повісті / Леся Воронина. – К.: Грані-Т, 2012



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери