Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника

Новини

30.06.2015|11:06|Буквоїд

Українською виходять друком світові бестселери від Регіни Бретт та Роберта Чалдині

Книга відомої американської журналістки, двічі фіналістки Пулітцерівської премії Регіни Бретт «Бог ніколи не моргає» та бестселер одного з найвідоміших психологів сучасності Роберта Чалдині «Психологія впливу» виходять друком українською на початку липня у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля».

Двічі фіналіст Пулітцерівської премії, Регіна Бретт проживає доволі складне життя - одинадцята дитина в родині, у 16 вона вже зловживала алкоголем, у 21 стала матір’ю-одиначкою, у 41 захворіла на рак. Проте життєві випробування лише загартували цю надзвичайну жінку. Поборовши хворобу, вона зібрала свої роздуми про життя в книгу «Бог ніколи не моргає. 50 уроків, які змінять твоє життя».  50 уроків — це колекція життєвих притч, інколи кумедних, частіше зворушливих, проте завжди непересічних і повчальних. Це досвід, який авторка винесла з власного минулого, зі своїх помилок, поразок, випробувань та перемог. Якщо вам сумно, якщо здається, що світ до вас несправедливий, і вам терміново потрібна підтримка — просто прочитайте цю книгу. Як каже Регіна Бретт, життя не перев’язане стрічкою з бантом, та це все одно подарунок! 

Роберт Чалдині - професор психології університету Арізони в Темпле, фахівець у галузі експериментальної та соціальної психології. Він є найбільш цитованим спеціалістом у своїй галузі. Його книга «Психологія впливу» рекомендована до читання в усіх вишах світу.  У ній автор описує методи й закони психологічного тиску й створення конкуренції. Використовуючи яскраві приклади з життя, Роберт Чалдині дає унікальні поради, як викорінити в собі синдром жертви й не потрапити на гачок нав’язливої реклами, а також навчитися самому переконувати й здобувати бажане. Ця книга, яка вже давно стала підручником для менеджерів, підприємців і взагалі всіх, хто бажає оволодіти мистецтвом впливу, навчить розуміти поведінку інших, уникати маніпуляторів людською свідомістю та спілкуватися, завжди досягаючи власних цілей.

Інформація: КСД



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери