Події

03.11.2010|07:58|Буквоїд

Олег Газманов розповість всю правду про своє життя

Співак Олег Газманов підписав контракт на випуск книги, яка вийде на його ювілей - 60 років.Співак вперше розповість всю правду про своє життя.

Олег Газманов ось уже кілька років не дає про себе докладних інтерв´ю і ховається від преси, але гастролей у співака менше від цього не стало. Та й бізнес забирає в артиста багато часу. Газманов ось вже п´ять років проводить великі благодійні концерти, гроші від яких йдуть на боротьбу зі СНІДом, наркоманією та лікування дітей.
- Я займаюся, тим, що мені цікаво, - розповідає Газманов. - Не всі ж мені співати «Осавула» і «Єдину», треба якось розвиватися. Та й допомагати людям, яким, може, вже нема на що сподіватися, це добре.
Зараз співак щосили зайнятий ще і приготування свого сольного святкового концерту на честь 60-річчя. А днями відоме видавництво запропонувало Олегу Газманову випустити книгу про його життя. Співак погодився і навіть вже підписав контракт. Справа залишилася за малим - за написанням. Газманов ні на секунду не розлучається зі своїм ноутбуком, в якому зберігає рукопис. Подробиці тримаються в найсуворішому секреті, відомо тільки, що в книзі буде багато сімейних фото, котрі раніше ніколи не видавалися.

 

Інформація: Експресс-газета 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери