Головна\Події\Фестивалі

Події

02.09.2010|07:47|Буквоїд

«Електропоетичні» вечірки у Чернівцях

3 та 4 вересня о 23.00 у рамках Міжнародного поетичного фестивалю «MERIDIAN CZERNOWITZ» відбудуться вечірки електронної музики «Електропоезія».

Твори провідних поетів Європи  та сучасна електронна музика від найяскравіших ді-джеїв звучатимуть тут, як одне ціле.

До виконання поезії та електромузики додасться  класика у виконанні посольського дуету віолончелістів: Ґабріелє Жайдіте (Литва) & Гаральд Геррманн (Німеччина).

Учасники вечірок:

dj FRANKSEN (Німеччина) – ведучий радіопередачі HR3 CLUBNIGHT, яка більш як  десять років впливає на тенденції німецької клубної культури.

http://www.myspace.com/djfranksen

 

mc KЕMO (Велика Британія) – його специфічний голос супроводжує популярні заходи. З 2007 року його релізи розповсюджено у багатьох країнах. Впізнати KЕMO можна за екстраординарною манерою одягу та численними татуюваннями. Абсолютний улюбленець жіночої половини людства.

http://www.myspace.com/kemosun

 

LOST SEQUENCE (Швейцарія) – продюсери, які повною мірою підтверджують бренд «Swiss Made». Їхні треки видаються на різних лейблах чотирьох країн. На своїй батьківщині LOST SEQUENCE вважаються найвизначнішими організаторами drum’n’bass-вечірок.

http://www.myspace.com/lostsequence

 

TRIAD (Німеччина) – за рік вони встигли досягти визнання у найвищих ешелонах всесвітньої drum’n’bass сцени. Цій команді новаторів у музиці пророкують безмежну популярність.

http://www.myspace.com//triadaudio

 

dj SOULGRIFTER (Австрія) – єдиний продюсер Австрії, який видається на всесвітньовідомому британському лейблі «Good Looking Records», що належить LTJ BUKEM – справжній іконі електронної музики.

http://www.myspace.com/paulsgdnb

 

dj SOULSURFER (Німеччина) – організатор фестивалю SUN&BASS, який вже сьомий рік поспіль проходить у Сардинії (Італія) і визнаний найкращим у світі фестивалем електронної музики.

http://www.myspace.com/djsoulsurfer

 

dj SUNCHASE (Україна) – єдиний вітчизняний продюсер, який досяг популярності у Європі. Його треки грають навіть японські ді-джеї.

http://www.myspace.com/sunchaseaudio

 

Підтримку гостям забезпечують молоді талановиті українські ді-джеї, такі як: MAXI, MAX de MAZZ, STK-05, WEBBER, `MISS SUE, LERA та DIVA MC.  

 

***

Захід відбудеться за адресою:

клуб-ресторан “Sorbonne” (м. Чернівці, вул. Університетська 21А)



Додаткові матеріали

07.08.2010|07:36|Події
У Чернівцях відбудеться Міжнародний поетичний фестиваль «MERIDIAN CZERNOWITZ»
19.07.2010|16:10|Події
Програма Міжнародного поетичного фестивалю «MERIDIAN CZERNOWITZ»
10.06.2010|13:57|Події
У Чернівцях зберуться провідні поети Європи та України
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери