Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Рейтинг

Події

09.07.2012|09:03|Буквоїд

Літо триває: Obreey Store рекомендує

Літо та відпустка – чудовий привід провести час із родиною та почитати нове. Obreey Store пропонує книжки для дозвілля всією родиною.

Всеволод Нестайко. Тореадори з Васюківки

Літо і «Тореадори» - чи буває щось краще?

Цю книжку читало вже не одне покоління дітей. Тореадори з Васюківки» - вічні пригоди Яви та Павлуші. «Тореадори з Васюківки», до речі, свого часу були справжнім бестселером. Сьогодні книжки Всеволода Нестайка перекладено 20 мовами. Їхній загальний наклад - понад 2 мільйони примірників.

Трилогія «Тореадори з Васюківки» внесена до Особливого Почесного списку Г. Х. Андесена як один із найвидатніших творів сучасної дитячої літератури. За мотивами повістей знято телефільм «Тореадори з Васюківки». Він вийшов у прокат у 72 країнах світу, одержав Гран-прі на міжнародному фестивалі в Мюнхені у 1968 і  головну премію на Міжнародному фестивалі в Алегзандрії (Австралія) у 1969.

До речі, ця книжка вийшла в новій авторській редакції! Нова версія книжки позбавлена ідеологічних нашарувань радянських видань, а ще - наповнена новими веселими епізодами.

https://store.obreey.com/ukr/books/802323

Зверніть увагу! На сторінці «Українського літературного подкасту» слухайте, як Світлана Пиркало читає улюблений розділ «Тореадорів з Васюківки».

https://store.obreey.com/ukr/podcasts

Книжка-з´їжка

Це книжка про те, як маленька Ліза допомагала мамі готувати святковий торт і купу всілякої смакоти. «Книжка-з´їжка» - про захопливий гастрономічний світ. Дівчинка та її помічники-іграшки разом із батьками вчаться першим самостійним крокам на кухні.

«Книжка-з´їжка» динамічна, наповнена звуками та цікавою анімацією. До будь-якої з ілюстрацій можна торкнутись - і почнуться дива. Літають полуниці, з´явився торт, кухонний стіл став каруселлю зі смаколиками, а чорно-біла кімната стала кольоровою! І такі сюрпризи - на кожній сторінці!

«Книжка-з´їжка» створена трьома мовами - українською, англійською, російською. Вона працюватиме на будь-якому Android версії 2.1. і вище. До того ж, до 8 січня її можна скачати безкоштовно.

Саме час погратися всією родиною!

https://market.android.com/details?id=com.Bookland.AllThingsYummy&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5Cb29rbGFuZC5BbGxUaGluZ3NZdW1teSJd

Джеймс Баррі. Пітер Пен

Стара історія про дітей, які не хочуть дорослішати, про дружбу, відповідальність, любов і чудеса!

Одного разу дівчинка Вені зі своїми братами познайомилась із дивовижним хлопчиком Пітером Пеном. Він ніколи не стане дорослим і навчить Венді та інших залишатися дітьми - літати (не тільки уві сні!), мріяти, дивуватися новому, по-справжньому дружити та любити. А ще - боротися з піратами!

«Пітер Пен» - це неймовірні пригоди від одного з найвідоміших письменників-мрійників.

https://store.obreey.com/ukr/books/802366

Іван Андрусяк. Сорокопуди, або Як Ліза і Стефа втекли з дому

Ліза і Стефа - дві сестрички. Вони вміють знайти собі пригод.

Події відбуваються влітку, в бабусиному селі, де так гарно відпочивати дорослим і малим. Ліза та Стефаякось втомилися від бабусиної опіки, і тому вирішили піти з дому. Дівчатка вирушають у «Мандри» довкола села. Куди приведе їх втеча? Читайте в книзі. Варто зауважити, що письменник Іван Андрусяк написав цю книгу для своїх доньок Лізи та Стефи. І що сюжет створено на основі дуже реальних дитячих пригод.

https://store.obreey.com/ukr/books/802360

Олександр Гаврош. Пригоди тричі славного розбійника Пинті

Григор Пинтя - один із найвідоміших карпатських опришків, справжній богатир і розбишака. Його можна назвати українським Робін Гудом - він не чесно ділив здобич і допомагав повсталим проти гноблення українцям. Уявіть, у 1703 році з його допомогою навіть завоювали ціле місто - Косів!

Олександр Гаврош у своїй книзі розкаже, як стати справжнім розбишакою, пояснить, чим злодій відрізняється від розбійника, та ще й добряче посмішить читачів веселими історіями.

https://store.obreey.com/ukr/books/802364

Роальд Дал. Чарлі і шоколадна фабрика

«Чарлі і шоколадна фабрика» - найпопулярніша книга Роальда Дала, якого часто називають «літературним батьком» Джоан Ролінґ - авторки «Гаррі Поттера».

Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік - на його день народження, дарували єдиний дарунок - маленький шоколадний батончик. Хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих. Він здійснює свою мрію - потрапляє на чарівну шоколадну фабрику.

Можливо, це найзворушливіша повість нашого часу. Видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» стверджує, що «Чарлі й шоколадна фабрика» - одна з тих справжніх і захоплюючих книжок, які необхідно прочитати кожній дитині...

https://store.obreey.com/ukr/books/799935

Сашко Дерманський. Чудове Чудовисько в Країні Жаховиськ

Ця книжка свого часу стала справжнім відкриттям у дитячій українській літературі. Найліпше всю цю історію може розповісти сам видавець - Іван Малкович:

«Це друга книжка майбутньої трилогії «Чудове Чудовисько». Щиро вважаю, що цією повістю Сашко Дерманський починає справджувати найсміливіші надії на успіх нової української дитячої літератури... Після прочитання рукопису мене від радості аж розпирало. Засмучувало одне: я не мав з ким поділитися нею, адже на той час ніхто ще книжки не читав. Я зателефонував авторові і не менше двадцяти хвилин «оспівував» його нову повість.

Тоді примчав додому і запропонував рукопис синові. Далі не спав до третьої ночі, вдоволено наслухаючи, як він нестримно сам до себе гигоче, і вгадував, про що саме він у цю мить читає. Я мало не пурхав, коли син, дочитавши, забіг до мене і ми напівпошепки - бо ж усі давно сплять! - смакували найефектніші епізоди і мріяли про український Голлівуд, адже «Чудове Чудовисько в Країні Жаховиськ» ще й надзвичайно кінематографічна річ...»

https://store.obreey.com/ukr/books/799934



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери