Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Презентації

Події

29.08.2017|10:50|Буквоїд

Новинки від видавництва Terra Incognita

Представляємо новинки видавництва Terra Incognita.

Дитячий арт-бук  "Наречена" - це мандрівка у світ традиційного весільного костюму.

Чи можливо бути королівною у сорочці з домотканого полотна?

Ми хочемо показати неймовірну розкіш традиційного вбрання і навчити дітей відрізняти борщівську сорочку  від поліської, гуцульські запаски від полтавської плахти, впізнавати баламути, дукачі, зґарди. І, можливо, тоді хтось з дівчаток захоче стати королівною у сорочці з домотканого полотна.

“Наречена” є продовженням популярного арт-буку “Скриня. Речі Сили” (вийшов минулого року у видавництві Старого Лева) від творчого об’єднання “Ковчег” - Ярини Винницької, Юлії Табенської та Дмитра Осипова.

Цей проект створено за підтримки національного музею Івана Гончара, на основі музейної колекції, а також колекцій відомих українських збирачів старовини - Роксоляни Шимчук (Етно-галерея Роксоляни Шимчук), Уляни Явної (Давній народний одяг), Віктора Ющенка, майстерні дитячого одягу “Аденчик-Баденчик”.

 

Сковорода. Найкраще

“Гіпстерське” літературно-художнє видання творів Сковороди - сучасні переклади, сучасний дизайн, передмова Андрія Любки.

Таємні знання власного серця Сковорода зробив загальнонаціональною спадщиною. Його тексти – як стенограма (кардіограма?) живого спілкування з Богом. Сковорода – вічний, а отже сучасний. І актуальний як ніколи. Тому ми хочемо зробити його максимально близьким до сучасного читача.

До нашого видання увійшли вибрані твори, що складають золотий фонд спадщини Сковороди та містять головні ідеї його духовного вчення. Це нові сучасні переклади, зроблені на основі авторських текстів, педантично вивірених за оригінальними рукописами (особлива подяка проф. Ушкалову) й ілюстровані сучасною графікою молодого львівського художника-іконописця Данила Мовчана. 

 

Сакйонґ Міпам Рінпоче. Принцип Шамбали

Один із найвищих та найбільш шанованих лам Тибету - про найважливіші питання сьогодення. Як віднайти свою цілісність та відчуття щастя в нетрях глобалізованого світу?

Чи має людство шанс? "Принцип Шамбали"  одного із найвищих та найбільш шанованих лам Тибету про те, як досягнути власного щастя та суспільної гармонії.

"Принцип Шамбали" від Сакйонґ Міпам Рінпоче.

Сакйонґа Міпам Рінпоче – унікальна духовна постать сучасності, високий тибетський лама, лідер лінії Шамбали, вчення якого стосується найважливіших соціальних проблем сучасності та поєднує древню буддійську традицію з глибоким розумінням сучасної культури Заходу.

Сакйонґ визнаний реінкарнацією одного з найвизначніших майстрів тибетського буддизму 19 століття Міпама Великого, а також є сином та спадкоємцем Чоґяма Трунгпи Рінпоче – відомого мислителя і вчителя, ключової фігури в принесенні тибетського буддизму на Захід. 

Автор бестселерів «Керуй своїм світом» («Ruling Your World»), «Перетвори свій розум в союзника» («Turning the Mind Into an Ally»), «Біг та медитація» («Running with the mind of meditation») та інших книжок.

"Принцип Шамбали"  Сакйонґа Міпама Рінпоче.

Один із найвищих та найбільш шанованих лам Тибету розповідає про власний шлях до розуміння принципів Шамбали – принципів фундаментального добра та можливості існування просвітленого суспільства. Це споглядальні роздуми про справжню природу людства, що запрошують услід за автором дійти до глибин власного серця і знайти там скарб. Ймовірно, ця книга  допоможе вам утвердити відчуття своєї вартісності – особистої та суспільної, а також нагадає про красу та цінність нашої планети Земля. Тож запрошуємо долучитися до цієї інтимної розмови про найцінніше, про нашу можливість любити і тонко переживати.

Про видавництво Terra Incognita

Мудреці світу заговорили українською!

Нарешті світові бестселери, видані мільйонними тиражами і перекладені на десятки мов світу – вперше з’являться українською!

Нове українське видавництво - Terra Incognita - позиціонує себе як видавництво світової езотеричної, філософської, психологічної та мотиваційної літератури.

Серед перших новинок цього видавництва - культовий французький романіст Бернар Вербер з дилогією “Танатонавти” і “Імперія ангелів”, скандальний і провокативний Ошо, що визнаний одним з 1000 творців ХХ століття, знаменитий “Секрет” у перекладі не менш знаменитого Віктора Морозова. І нарешті Екгарт Толле - у нас ще маловідомий, але дуже популярний на Заході мислитель, чий бестселер “Сила моменту Тепер” вже понад десять років утримується в топі бестселерів Нью-Йорк Таймс.

Що цікаво, видавництво “Terra Incognita” заснував екс-засновник видавництва Старого Лева і гітарист “Мертвого півня” Юрій Чопик у спілці з журналісткою і перекладачкою Яриною Винницькою.

«Наші книги промовляють не тільки і не стільки до розуму, скільки до глибинної, внутрішньої, первозданної мудрості людини – «розуму серця». Тому, попри видиму «розумність» та інтелектуальність, ці книги «НЕ-розумні» – адже лише серце здатне по-справжньому розуміти їхню мову і насолоджуватися нею. Отожчитайсерцем! Думай українською!».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери