Головна\Події\Презентації

Події

21.10.2011|18:01|Буквоїд

«Дж.Дж. Агенція ГМБХ Україна» презентувала в Києві серію дитячих книжок

21 жовтня представництво австрійського видавництва G&G в Україні - «Дж.Дж. Агенція ГМБХ Україна» презентувало дві серії дитячих книжок, перекладених українською.

Як повідомив Георг Гльоклер, засновник віденського видавництва «G&G Verlagsgesellschaft mbH», австрійське видавництво було засновано 1998 року. На даний момент там працює 15 чоловік, які працюють із 800 назв книжок для дітей віком від до 16 років.

«Дж.Дж. Агенція ГМБХ Україна» з´явилося у 2009 році, як літературна агенція, а п´ять місяців тому зареєструвалась як видавництво. Відтоді воно видало чотири книжки трьома мовами (українською, німецькою та російською) - «Що таке справжня дружба?», «Вся на борт!», «Сьогодні йду я сам до туалету» та «Сьогодні я сердита». Авторами книжко є відомі австрійські письменники Міра Лобе, Анжеліка Кауфманн, Зуза Геммерле та Мартіна Гольнік.

Переклав їх українською Ігор Андрущенко.

Найближчим часом, як каже директор «Дж.Дж. Агенція ГМБХ Україна» Вікторія Каденко, буде видано книжка із серії «Мої улюблені історії про тварин» та «Софія і Ярик».

 

За словами президента Української асоціації видавців та книго розповсюджувачів Олександр Афонін, «Дж.Дж. Агенція ГМБХ Україна» стало першим видавництвом Західної Європи, котре зареєстровано в Україні.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери