Головна\Події\Презентації

Події

08.12.2010|15:29|Буквоїд

Українська мілітарна історія: захоплююча, доступна і «без брому»

11 грудня о 14.00 у Національному військово-історичному музеї України (вул. Грушевського 30/1) відбудеться презентація науково-популярного книжкового проекту «Українська мілітарна історія» інформаційно-аналітичної агенції «Наш час».

Проект, що наразі складається із трьох книжкових серій («Стратегікон», «Плац д’арм» та «Жива історія»), знайомить читача з воєнними кампаніями, що розгорталися на території сучасної України від найдавніших часів до ХХ ст., історією армій, озброєнь та фортифікаційних споруд. Книги з військової історії розраховані на широке коло читачів: як досвідчених шанувальників героїчної давнини, так і на тих, хто тільки починає цікавитися воєнним мистецтвом предків. Видавництво запросило до співпраці відомих істориків та молодих науковців, а також шанувальників військово-історичної реконструкції, тож інформація у них науково обґрунтована, виклад захоплюючий і водночас виважений.

Проект існує менш як рік, але за цей час встиг отримати нагороди. Зокрема, у Національному конкурсі «Краща книга України-2010» проект «Українська мілітарна історія» визнано першим у номінації «Кращий видавничий проект року», а на ХІІІ Київському міжнародному книжковому ярмарку «Книжковий світ – 2010» третє місце у конкурсі «Книжковий дивосвіт України» в номінації «Краще мистецьке та фотоальбомне видання» посіла книга Кузьмича С., Липи К. Писарєва О., Руденка О. «Союзники і супротивники. Армії сусідів України у XVII ст.».

На презентації гості матимуть нагоду отримати автографи авторів книг проекту, поставлені справжніми гусячими перами; подивитися історичне фешн-шоу за участі шанувальників військово-історичного руху, які продемонструють одяг, обладунки, військове спорядження та озброєння вояків різних часів; взяти участь у книжковій лотереї і отримати книжки інформаційно-аналітичної агенції «Наш час» у подарунок.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери