Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

09.10.2010|20:27|Лера Крок

Володимир Шовкошитний презентував книжку «Торкнутися небес»

У конференц-залі Спілки письменників відбулася презентація нової поетичної збірки «Торкнутися небес» Володимира Шовкошитного, відомого поета та письменника, а також доктора філософії та громадського діяча.

Спочатку творчий вечір та саму презентацію було заплановано  провести у малій камінній залі Спілки письменників, але гостей було настільки багато, що, навіть великого залу було замало для гостей.  

Дуже багато цікавого про початок творчого шляху Володимира Шовкошитного та його подальшого  становлення розповідали Любов Голота, Павло Вольвач, Світлана Йовенко, Павло Мовчан та ін. Кожен із них розповідав про автора нової книги багато цікавих історій, смішні випадки з його життя, зворушливі моменти спільної роботи, і - найголовніше - кожен з промовців підкреслював мужність, шляхетність, безкомпромісність і талановитість поета та письменника Володимира Шовкошитного.





Не обійшли цю подію й найближчі друзі героя презентації – Володимир Черняк (народний депутат України третього і четвертого скликань, доктор економічних наук, професор, відомий український діяч), Іван Заєць (народний депутат України І, ІІ, ІІІ, IV, VI скликань, заступник голови Комітету ВР з питань екологічної політики та природокористування), Віктор Шишкін (суддя Конституційного Суду України).

Під час жвавого діалогу та розповіді  усі посади та звання були забуті, залишилися тільки дружня атмосфера усіх присутніх, висока поезія, та невгамовна жага «ЩЕ!».

…Ще віршів, ще розповідей, ще виступів, ще цікавих та зворушливих історій, незвичайних подій, сумних та веселих спогадів.  

Ще Володимира Шовкошитного!



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери