Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень

Літературний дайджест

8 подій 26 BookForum для тих, хто цього літа не був у відпустці

Головний культурний фестиваль країни — це нагода відпочити. Знайомство з новими книжками, концерти і кінопокази, лекції і майстер-класи допоможуть відволіктися і зарядитися. Особливо тим, хто працює по ночах, без вихідних і не пам’ятає, що таке відпустка. Ми зібрали 8 подій 26 BookForum, де можна буде поповнити особистий ресурс.

Четвер

За самореалізацію та успіх ми платимо власними емоціями. Якщо вчасно не відпочиваємо і не відновлюємося, можна призвести до емоційного вигорання. Як розпізнати і подолати цей стан, знає письменниця Оксана Лозинська.

19 вересня на 26 BookForum вона прочитає лекцію і презентує автобіографічну книжку «Шлях до себе. Відверто». Авторка розповість про свій досвід реалізації в Європі та як вона боролась з перевтомою та вигоранням в Нідерландах, де живе та працює. Початок о 15:00.

Подія у програмі. 

Одним з рецептів на шляху до себе перезавантажених є щоденне споживання смачної і красивої їжі у доброму товаристві (що не виключає товариства самого себе). Стануть у пригоді гастрономічні ентузіасти та експерти. 19 вересня на 26 BookForum о 17:30 за участі Пані Стефи власні кулінарні книжки презентують Ольга Франко та Ігор Лильо.  

Книга Ольги Франко — це це перша українська загально-практична кухня з численними ілюстраціями та кольоровими таблицями і коментарями Мар’яни Душар. А Ігор Лильо зосередився на львівській кухні — як складовій кухні галицької. Презентація відбудеться у ресторані «Дуже висока кухня» на Площі Ринок. 

Подія у програмі. 

П’ятниця

Часом тотальний брак відпочинку через роботу сигналізує про потребу змінити місце праці або й опанувати нову професію чи розпочати власну справу. Навіть якщо не маєте інвестиціій і досвіду, варто звернути увагу на тематичний кластер «Бізнес та економіка».

20 вересня у готелі «Bank» відбудеться презентація книжки-метології «Почни! Прибутковий SaaS-бізнес!» Відвідувачам розкажуть про створення, просування та масштабування у сфері нового ІТ-напряму, що стрімко набирає обертів. Початок об 11:00. 

Подія в програмі. 

Усім трудоголікам рано чи пізно варто відпочити. Наприклад, спостерігаючи за іншим трудоголіком. Як щодо Джеймса Бонда? 20 вересня, у кав’ярні Grand Cafe Leopolis презентують український переклад Бондіани. Агент 007 невтомно працює на благо своєї країни та світу і на відпочинок поки не збирається. А ви відпочиньте на презентації. Початок о 15:00. 

Подія у програмі. 

Яку роль у житті та бізнесі відіграють емоції, в який спосіб їх контролювати і що таке емоційний інтелект, не завадить дізнатися усім, хто почуваються недостатньо ефективними чи втомленими.

Приходьте на Q/A сесію з Валерію Козловою про емоційний інтелект у бізнесі та житті 20 вересня о 16:30. Формат передбачає активну комунікацію зі швидкими питаннями-відповідями та взаємодію авторки і модератора з публікою. Експертка також презентує авторську технологію EQBoost.  

Подія в програмі. 

Субота

Ніч з суботи на неділю можна провести, розчинившись у мистецтві. Нагодою стане одна з найочікуваніших акцій BookForum — Ніч поезії та музики non-stop. Джаз, електроніка і вірші від авторів з різних країн.

Концерт наживо — Laura Marti & Volodymyr Kaminskiy, Alloise, New Brain Trio feat. Michael Balog, Heinali, Nymph, Vendneio DJ. Старт о 22:00. Локація — клуб «Picasso». 

Подія в програмі. 

Неділя

Як завжди бути емоційно, часово і матеріально ресурсною людиною, розкажуть 22 вересня на лекції у Музеї етнографії та художнього промислу. Відповіді на, здавалось би, банальні питання, допоможуть вам вийти на новий рівень у будь-якій сфері життя, запевняють організатори. Початок лекції о 14:00. 

Подія у програмі. 

Одразу після можна відвідати дискусію на тему самомотивації. Як навчитися цьому мистецтву для досягнення найвищих особистісних цілей у всіх сферах життя? Відвідувачі 26 BookForum дізнаватимуться 22 вересня з розмови з Андрієм Оністратом — бізнесменом, спортсменом, коучем, автором скандальної автобіографічної книжки «Як я про$рав банк». Початок о 16:30. Дискусія відбудеться у Музеї етнографії та художнього промислу.

Подія в програмі. 

Це лише один з численних розкладів, що допоможуть провести час на фестивалі зі смаком, інтересом і користю. І не забувайте: ви завжди можете скласти власний. Події до душі обирайте у програмі 26 BookForum

26 BookForum відбувається за підтримки Українського культурного фонду. 

Організатор – Громадська організація «Форум видавців».

Співорганізатори:
ДУ «Український інститут книги», Львівська міська рада, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів, Українська бібліотечна асоціація.  

Текст – Ольга Ярова



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери