Re: цензії

03.09.2025|Ольга Шаф, м. Дніпро
«Був на рідній землі…»
02.09.2025|Віктор Вербич
Книга долі Федора Литвинюка: ціна вибору
01.09.2025|Василь Пазинич, поет, фізик-математик, член НСПУ, м. Суми
Одухотворений мегавулкан мезозойської ери
25.08.2025|Ярослав Поліщук
Шалений вертеп
25.08.2025|Ігор Зіньчук
Правди мало не буває
18.08.2025|Володимир Гладишев
«НЕМОВ СТОЛІТЬ НЕБАЧЕНИХ ВЕСНА – ПЕРЕД ОЧИМА СХОДИТЬ УКРАЇНА»
12.08.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Полтавська хоку-центричність
07.08.2025|Ігор Чорний
Роки минають за роками…
06.08.2025|Ярослав Поліщук
Снити про щастя
06.08.2025|Валентина Семеняк, письменниця
Час читати Ганзенка

Літературний дайджест

20.07.2018|11:38|Politeka

Кращі книги про правильне харчування

Дієти не працюють, тваринний білок прокладає шлях до інфаркту, і взагалі, кишечник керує мозком, а не навпаки: прочитавши книги про харчування, ви дізнаєтеся багато несподіваного

1. “Сіль, цукор і жир. Як харчові гіганти посадили нас на голку “Майкл Мосс.

Якщо ти ще тільки починаєш свій шлях до здорового харчування – ця книга саме те, що тобі зараз потрібно. Автор журналіст, кілька років збирав інформацію про закулісне життя харчової промисловості. Прочитане вражає і змушує задуматися: які продукти можна купувати, а від яких варто назавжди відмовитися.


2. “Чи не здохни! Їжа в боротьбі за життя “Майкл Грегер

Унікальна книга, в якій зібрані результати найбільш вражаючих досліджень в області взаємозв’язку здоров’я і харчування. З неї ти дізнаєшся, як можна запобігти ряд хвороб, просто змінивши свій раціон.
 

3. “Голодний місто” Керолін Стіл.

Історія їжі, кухні та харчової архітектури. Книга-подорож у світ їжі. Автор розповідає про виникнення супермаркетів, про відмінності міського харчуванні і трапези провінційних сіл.

4. “Китайське дослідження” Колін Кемпбелл

Результати копіткої роботи автора шокували світ! Китайське дослідження тривало 30 років. Колін Кемпбелл довів негативний вплив продуктів тваринного походження на здоров’я людини.

 

5. “Їжа і мозок. Що вуглеводи роблять зі здоров’ям, мисленням і пам’яттю “Девід Перлмуттер

Цінні дослідження про взаємозв’язок високоуглеводной харчування і різних захворювань. Автор, доктор медицини і практикуючий невролог, дає рекомендації і план харчування.

 

6. “Пшеничні кілограми” Вільям Девіс

Якщо ти не хочеш мати «рятівний круг» замість талії, то слід прислухатися до рекомендацій автора. У цій книзі він багато розповідає про сучасну пшениці.

 

7. “Дієта 80/10/10” Доктор Дуглас Н. Грем

Рецепт здоров’я і довголіття від фрукторіанца з ідеальним тілом: в раціоні повинно бути – 80% вуглеводів, 10% білків, 10% жирів. Після прочитання цієї книги вдаватися до радикальних заходів не варто, але включити в своє меню більше рослинної їжі, спробувати можна.

 

8. “Корисна їжа. Розвінчання міфів про здорове харчування “Колін Кемпбелл

Відомий противник тваринного білка продовжує свою боротьбу з мясоедства. Він розкриває карти: нікому не вигідно, щоб люди були здорові. Медицина, наука, політика, Фарма, ЗМІ – орієнтовані тільки на гроші.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

03.09.2025|11:59
Український ПЕН оголошує конкурс на здобуття Премії Шевельова за 2025 р
03.09.2025|11:53
У Луцьку — прем’єра вистави «Хованка» за п’єсою іспанського драматурга
03.09.2025|11:49
Літагенція OVO офіційно представлятиме Україну на Світовому чемпіонаті з поетичного слему
02.09.2025|19:05
«Пам’ять дисгармонійна» у «Приватній колекції»
27.08.2025|18:44
Оголошено ім’я лауреата Міжнародної премії імені Івана Франка-2025
25.08.2025|17:49
У Чернівцях відбудуться XVІ Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz
25.08.2025|17:39
Єдиний з України: підручник з хімії потрапив до фіналу європейської премії BELMA 2025
23.08.2025|18:25
В Закарпатті нагородили переможців VIІ Всеукраїнського конкурсу малої прози імені Івана Чендея
20.08.2025|19:33
«А-ба-ба-га-ла-ма-га» видало нову книжку про закарпатського розбійника Пинтю
19.08.2025|13:29
Нонфікшн «Жінки Свободи»: героїні визвольного руху України XX століття крізь погляд сучасної військової та історикині


Партнери