Re: цензії

12.04.2025|Андрій Содомора
І ритмів суголосся, й ран...
06.04.2025|Валентина Семеняк
Читаю «Фрактали» і… приміряю до себе
05.04.2025|Світлана Бреславська, Івано-Франківськ
«Ненаситність» Віткація
30.03.2025|Ігор Чорний
Лікарі й шарлатани
Пісня завдовжки у чотири сотні сторінок
11.03.2025|Марина Куркач, літературна блогерка, м. Кременчук
Жінкам потрібна любов
"Називай мене Клас Баєр": книга, що вражає психологізмом та відвертістю
05.03.2025|Тетяна Качак, м. Івано-Франківськ
Стефаник у художньому слові Оксани Тебешевської
22.02.2025|Василь Пазинич, поет, фізик-математик, член НСПУ
Зоряний "Торф"
18.02.2025|Світлана Бреславська, Івано-Франківськ
Про Віткація і не тільки. Слово перекладача

Літературний дайджест

20.07.2018|11:38|Politeka

Кращі книги про правильне харчування

Дієти не працюють, тваринний білок прокладає шлях до інфаркту, і взагалі, кишечник керує мозком, а не навпаки: прочитавши книги про харчування, ви дізнаєтеся багато несподіваного

1. “Сіль, цукор і жир. Як харчові гіганти посадили нас на голку “Майкл Мосс.

Якщо ти ще тільки починаєш свій шлях до здорового харчування – ця книга саме те, що тобі зараз потрібно. Автор журналіст, кілька років збирав інформацію про закулісне життя харчової промисловості. Прочитане вражає і змушує задуматися: які продукти можна купувати, а від яких варто назавжди відмовитися.


2. “Чи не здохни! Їжа в боротьбі за життя “Майкл Грегер

Унікальна книга, в якій зібрані результати найбільш вражаючих досліджень в області взаємозв’язку здоров’я і харчування. З неї ти дізнаєшся, як можна запобігти ряд хвороб, просто змінивши свій раціон.
 

3. “Голодний місто” Керолін Стіл.

Історія їжі, кухні та харчової архітектури. Книга-подорож у світ їжі. Автор розповідає про виникнення супермаркетів, про відмінності міського харчуванні і трапези провінційних сіл.

4. “Китайське дослідження” Колін Кемпбелл

Результати копіткої роботи автора шокували світ! Китайське дослідження тривало 30 років. Колін Кемпбелл довів негативний вплив продуктів тваринного походження на здоров’я людини.

 

5. “Їжа і мозок. Що вуглеводи роблять зі здоров’ям, мисленням і пам’яттю “Девід Перлмуттер

Цінні дослідження про взаємозв’язок високоуглеводной харчування і різних захворювань. Автор, доктор медицини і практикуючий невролог, дає рекомендації і план харчування.

 

6. “Пшеничні кілограми” Вільям Девіс

Якщо ти не хочеш мати «рятівний круг» замість талії, то слід прислухатися до рекомендацій автора. У цій книзі він багато розповідає про сучасну пшениці.

 

7. “Дієта 80/10/10” Доктор Дуглас Н. Грем

Рецепт здоров’я і довголіття від фрукторіанца з ідеальним тілом: в раціоні повинно бути – 80% вуглеводів, 10% білків, 10% жирів. Після прочитання цієї книги вдаватися до радикальних заходів не варто, але включити в своє меню більше рослинної їжі, спробувати можна.

 

8. “Корисна їжа. Розвінчання міфів про здорове харчування “Колін Кемпбелл

Відомий противник тваринного білка продовжує свою боротьбу з мясоедства. Він розкриває карти: нікому не вигідно, щоб люди були здорові. Медицина, наука, політика, Фарма, ЗМІ – орієнтовані тільки на гроші.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

14.04.2025|10:25
Помер Маріо Варгас Льоса
12.04.2025|09:00
IBBY оголосила Почесний список найкращих дитячих книжок 2025 року у категорії «IBBY: колекція книжок для молодих людей з інвалідностями»
06.04.2025|20:35
Збагнути «незбагненну незбагнеж»
05.04.2025|10:06
Юлія Чернінька презентує свій новий роман «Називай мене Клас Баєр»
05.04.2025|10:01
Чверть століття в літературі: Богдана Романцова розкаже в Луцьку про книги, що фіксують наш час
05.04.2025|09:56
Вистава «Ірод» за п’єсою Олександра Гавроша поєднала новаторство і традицію
30.03.2025|10:01
4 квітня KBU Awards 2024 оголосить переможців у 5 номінаціях українського нонфіку
30.03.2025|09:50
У «Видавництві 21» оголосили передпродаж нової книжки Артема Чапая
20.03.2025|10:47
В Ужгороді представили книжку про відомого закарпатського ченця-василіянина Павла Мадяра
20.03.2025|10:25
Новий фільм Франсуа Озона «З приходом осені» – у кіно з 27 березня


Партнери