Головна\Події\Фестивалі

Події

08.12.2010|12:05|Буквоїд

У Києві відбудеться «МЕДВІН: Книжковий Миколай»

23-25 грудня вже на відомому місці – в експоцентрі «Спортивний» (Київ, вул. Фізкультури, 1) відбудеться передноворічного Київського книжкового ярмарку «МЕДВІН: Книжковий Миколай».

Зимовий «Медвін» повністю присвячений дітям. Новорічну казку створюватимуть письменники, які крім звичних зустрічей з читачами перевтілюватимуться у Діда Мороза, Снігуроньку, і звичайно, Святого Миколая.

Малюка можете сміливо залишати на майданчиках майстер-класів хоч на весь день. Хто бував на ярмарках «Медвіна», вже знайомий із величезною програмою майстер-класів: каліграфія, екслібрис, монотипії, 3D-листівки, створення абетки з солоного тіста тощо. До цього списку майстрів долучаться і нові, які навчать робити ляльки-мотанки та іграшки з бавовни. А спеціальними гостями будуть справжні майстри ялинкових прикрас – вони посвятять у свою справу дітлахів, які зможуть оздобити новорічні іграшки на свій смак. 

Інформаційні партнери: «Главред», канал новин «24», Мета, «Газета по-українськи», «Коронація слова», «Вечірні вісті», «Буквоїд, «АРТвертеп».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери