Re: цензії

09.01.2025|Богдан Смоляк
Подвижництво, задокументоване серцем
07.01.2025|Тетяна Качак, м. Івано-Франківськ
Володимир Полєк – жива енциклопедія
03.01.2025|Віктор Вербич
Обітниця Олександра Ковча: «Любити, вірити, чекати»
02.01.2025|Галина Максимів, письменниця
Про вибір ким бути: ножицями чи папером
31.12.2024|Михайло Жайворон
Між рядками незвіданих тиш
31.12.2024|Галина Максимів, письменниця
Подорож, яка змінила світ на краще
30.12.2024|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Femina est…
30.12.2024|Віктор Вербич
Коли любов триваліша за життя
30.12.2024|Петро Білоус, доктор філології, професор
«Небо єднати з полем...»
18.12.2024|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Нотатки мемуарного жанру
Головна\Події\Фестивалі

Події

08.11.2010|16:15|Буквоїд

Василь Вірастюк та Ольга Сумська нагодують книгоманів

Зіркова кухня, що на минулорічному «Книжковому світі» підкорила серця (і не тільки серця) відвідувачів продовжує свою роботу і цього року. Відомі особистості — актори, богатирі, письменники — просто на виставці готуватимуть свої «фірмові» страви і роздаватимуть на пробу гостям.

 

Програма найсмачніших заходів

11 листопада, четвер

13.00-14.30 Фірмова страва від Ольги Сумської

16.30-17.30 «Abovo...», або щира кухня Міли Іванцової

12 листопада, п´ятниця

14.00-15.00 Борщ по-донецьки від Олекси Росича (кінорежисер та сценарист, автор видавництва Старого Лева)

16.30-17.30 Автори збірки «Декамерон» Любко Дереш та Світлана Поваляєва готують «Чатні зрисом»

13 листопада, субота

13.00-14.00 Картопляні «есаульчики» від письменника Олександра Есаулова (видавництво «Зелений пес»)

14.30-15.30 Страва від богатиря Василя Вірастюк (представляє видавництво «Старого Лева»)

Адреса: Київ, вул. Фізкультури, 1, експоцентр «Спортивний». 

Вхід вільний.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери