Re: цензії

16.01.2025|Ігор Чорний
Бориславу не до сміху
09.01.2025|Богдан Смоляк
Подвижництво, задокументоване серцем
07.01.2025|Тетяна Качак, м. Івано-Франківськ
Володимир Полєк – жива енциклопедія
03.01.2025|Віктор Вербич
Обітниця Олександра Ковча: «Любити, вірити, чекати»
02.01.2025|Галина Максимів, письменниця
Про вибір ким бути: ножицями чи папером
31.12.2024|Михайло Жайворон
Між рядками незвіданих тиш
31.12.2024|Галина Максимів, письменниця
Подорож, яка змінила світ на краще
30.12.2024|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Femina est…
30.12.2024|Віктор Вербич
Коли любов триваліша за життя
30.12.2024|Петро Білоус, доктор філології, професор
«Небо єднати з полем...»
Головна\Події\Презентації

Події

21.04.2018|11:07|Буквоїд

У місті Лева презентують першу «енциклопедію хмільного напою»

У вівторок, 24 квітня, о 18:30 у Театрі пива «Правда» (4 зал, пл.Ринок, 32) пивна експертка Лана Світанкова розповість про те, як з’явився український переклад путівника «Смак пива», що тільки-но побачив світ у «Видавництві Старого Лева».

Книжку про найвидатніший напій людства написав американський письменник і лектор, який консультує пивні й пивоварні проекти по всьому світі Ренді Мошер. Це буде розмова про історію і види пива та їхні особливості, про дегустування та подання, й, звісно, про любов до цього напою у всьому світі. Вхід вільний.

Пиво - напій, що поєднує світи і покоління. Традиція пивоваріння поширена майже в усьому світі, адже воно, за єгипетською легендою, врятувало світ. Цей напій можна смакувати і в спекотний літній полудень, і в холодну зимову пору, головне — уміти правильно обрати сорт пива та вдало підібрати до нього страву. Тож книжка «Смак пива» є хорошим дарунком і для досвідчених поціновувачів пінного хмільного напою, і для тих, хто ще тільки починає пізнавати магію смаку цього трунку і відкривати для себе багатство його стилів.    

Про появу українського перекладу книжки Лана Світанкова говорить так:  «Чи хотіли б ви розповісти великій кількості людей про те, що любите, і поділитися з ними цікавезними фактами, неочікуваними подробицями, пояснити, за що саме ви це любите? Мені от пощастило: все почалося з двох коротких листів, письменнику та видавництву, і закрутилося. Крутилося днями, ночами, на березі моря, в горах, з келихом в руках, і тепер я можу бути голосом автора, який переконає вас в тому, що пиво – аж ніяк не простецький напій з бульбашками, а цілий всесвіт смаків і ароматів, зі своєю історією, культурою і особливостями».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери