Re: цензії

02.12.2025|Василь Кузан
Ні краплі лукавства
27.11.2025|Василь Кузан
Nobilis sapientia
27.11.2025|Віталій Огієнко
Розсекречені архіви
24.11.2025|Наталія Богданець-Білоскаленко, доктор педагогічних наук, професор
«Казки навиворіт»: Майстерне переосмислення народної мудрості для сучасної дитини
23.11.2025|Ігор Зіньчук
Світло, як стиль життя
21.11.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук
Світлотіні свободи
18.11.2025|Ігор Чорний
У мерехтінні зірки Алатир
17.11.2025|Ігор Зіньчук
Темні закутки минулого
Лірика поліської мавки
08.11.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Світлойменність
Головна\Події\Презентації

Події

21.04.2018|11:07|Буквоїд

У місті Лева презентують першу «енциклопедію хмільного напою»

У вівторок, 24 квітня, о 18:30 у Театрі пива «Правда» (4 зал, пл.Ринок, 32) пивна експертка Лана Світанкова розповість про те, як з’явився український переклад путівника «Смак пива», що тільки-но побачив світ у «Видавництві Старого Лева».

Книжку про найвидатніший напій людства написав американський письменник і лектор, який консультує пивні й пивоварні проекти по всьому світі Ренді Мошер. Це буде розмова про історію і види пива та їхні особливості, про дегустування та подання, й, звісно, про любов до цього напою у всьому світі. Вхід вільний.

Пиво - напій, що поєднує світи і покоління. Традиція пивоваріння поширена майже в усьому світі, адже воно, за єгипетською легендою, врятувало світ. Цей напій можна смакувати і в спекотний літній полудень, і в холодну зимову пору, головне — уміти правильно обрати сорт пива та вдало підібрати до нього страву. Тож книжка «Смак пива» є хорошим дарунком і для досвідчених поціновувачів пінного хмільного напою, і для тих, хто ще тільки починає пізнавати магію смаку цього трунку і відкривати для себе багатство його стилів.    

Про появу українського перекладу книжки Лана Світанкова говорить так:  «Чи хотіли б ви розповісти великій кількості людей про те, що любите, і поділитися з ними цікавезними фактами, неочікуваними подробицями, пояснити, за що саме ви це любите? Мені от пощастило: все почалося з двох коротких листів, письменнику та видавництву, і закрутилося. Крутилося днями, ночами, на березі моря, в горах, з келихом в руках, і тепер я можу бути голосом автора, який переконає вас в тому, що пиво – аж ніяк не простецький напій з бульбашками, а цілий всесвіт смаків і ароматів, зі своєю історією, культурою і особливостями».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

02.12.2025|10:33
Поетичний вечір у Києві: «Цієї ночі сніг упав» і теплі зимові вірші
27.11.2025|14:32
«Хто навчив тебе так брехати?»: у Луцьку презентують дві книжки про гнів, травму й силу історій
24.11.2025|14:50
Коли архітектура, дизайн і книги говорять однією мовою: вечір «Мода шаблонів» у TSUM Loft
17.11.2025|15:32
«Основи» готують до друку «Бард і його світ: як Шекспір став Шекспіром» Стівена Ґрінблатта
17.11.2025|10:29
Для тих, хто живе словом
17.11.2025|10:25
У «Видавництві 21» вийшла друком збірка пʼєс сучасного класика Володимира Діброви
16.11.2025|10:55
У Києві провели акцію «Порожні стільці» на підтримку незаконно ув’язнених, полонених та зниклих безвісти журналістів та митців
13.11.2025|11:20
Фініш! Макс Кідрук завершив роботу над романом «Колапс»
08.11.2025|16:51
«Поети творять націю»: У Львові стартував II Міжнародний фестиваль «Земля Поетів»
05.11.2025|18:42
«Столик з видом на Кремль»: до Луцька завітає один із найвідоміших журналістів сучасної Польщі


Партнери