Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

21.11.2008|22:45|Буквоїд

Пірсинг тобі на язик!

У затишному столичному ресторанному дворику ТЦ «Альта Центр» було жваво: блимали спалахи, камери підглядали за публікою, грала музика, наливали сандору, а ведучий з винуватицею торжества – авторкою книжки «Тра-ля-ля» Юлією Бурковською говорили у мікрофон милі дурниці.

Юлія Бурковська — радіоведуча, відома в сучасному ефірі за псевдонімами Владіна та Волошко, уже багато років працює на столичних радіостанціях. Досвід цієї роботи не тільки збагатив резюме Юлії, а й дав їй можливість написати унікальну в сучасній українській літературі, веселу і грайливу, з суттєвими художніми перебільшеннями, але неодмінно щиру книгу про життя топ-зірки вітчизняного радіопростору.  

Юля зачитувала найсмачніші уривки, ведучий чіплявся до слів і пропонував залу погратися, наприклад, у «Складнощі перекладу»: треба було перекласти українською такі українські слова, як, приміром, «касарня», «гагарига» чи взагалі «сарака».  

Потім серед залу шукали найязикатішу Хвеську: взяли лінійку й міряли нею висолоплені язики бажаючих. Найбільш язикатою з Хвесьок виявився хлопець із тринадцятьма сантиметрами. Він і отримав головний приз від ресторану «Піца Челентано» – кількакілограмовий телячий язик з пірсинговим кільцем. Це доводить, що не тільки радіоведучі можуть заробляти своїм язиком на харч насущний: це щастя доступне кожному.  

Завершився вечір на диво дисциплінованою чергою за автографами авторки та неформальним спілкуванням.  

Не залишили поза увагою організатори заходу й молодих авторів та взагалі усіх любителів сучукрліту: офіційно було оголошено новий літературний конкурс в межах проекту «ВальтерEgo» від клубу EgoЇсти, який проводиться спільно іх видавництвом «Маузер». До слова, «Тра-ля-ля» Юлії Бурковської — перша книжка у рамках проекту, який передбачає видання серії творів молодих, енергійних та успішних «егоїстів».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери