Головна\Події\Інтернет

Події

26.08.2011|17:40|Буквоїд

Літературний інтернет: Сайт Ельги Міри

«Буквоїд» продовжує оглядати літературні, видавничі портали та персональні сайти письменників. Сьогодні ми презентуємо сайт письменниці Ельги Міри.

Персональна сторінка авторки роману «Шкаралупа»  доволі проста, але разом з тим з претензією — чорне тло і білі літери тексту, картинка зі сплячою дівчиною та вовками біля неї відразу налаштовують на щось містичне…

Сайт складається з чотирьох основних розділів: Про світ, Про мене, Про Шкаралупу і Контакти. В першому розділі, в якому є чотири підрозділи (Про насилля, Про смерть, Про самотність, Про біль) викладено світоглядні концепції письменниці, її ставлення до зазначених явищ.

«Я так часто думала про сенс життя і ніяк не могла знайти його. Спочатку мені здавалося що він у коханні, потім я шукала його в книгах, в мистецтві. Заглядала всередину себе, намагалася вивернути душу навиворіт. Сміх та й годі! Але зараз мені здається сенс напевно в тому, що б усвідомивши повністю його безглуздість все ж таки до кінця намагатися залишитися вірним собі, зуміти не збожеволіти... Посадити дерево, народити дитину, побудувати будинок. У цьому напевно є своя філософія. Продовжитися хоч у чомусь...».

Також на чільній сторінці розміщено гостьову книгу, в якій відвідувачі доволі активно залишають свої враження від «Шкаралупи». Часом коментарі настільки полярні, що здається: читачі обговорюють кілька різних романів.

Постійна адреса сайту
: http://elgamira.com/



Додаткові матеріали

07.01.2011|15:58|Події
«Книжка року ’2010». Повні результати. Номінація «Красне письменство»
01.08.2011|13:47|Новинки
Ельга Міра. «Шкаралупа»
03.08.2011|07:52|Re:цензії
Его, чи Шкаралупа?!
Эльга Мира. «Скорлупа»
Одиночество в скорлупе
Отзыв о романе Эльги Миры «Скорлупа»
Любовь,боль, жестокость всегда на грани
Кто в «Скорлупе» живет?
Ельга Міра (Дяченко Ольга)
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери