Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

30.10.2009|16:24|Буквоїд

Айзека Азімова допишуть

Посмертні сиквели знаменитих авторів стають усе більш поширеним явищем. Як передає The Guardian, услід за Яном Флемінгом, А.А. Мілном, Бремом Стокером та Дугласом Адамсом черга дійшла до Айзека Азімова.

Спадкоємці письменника авторизували нову трилогію, яка продовжить серію «Я, робот» (I Robot), про «робопсихолога» Сьюзен Келвін — одну з найвідоміших та найпопулярніших в Азімова.

Допише класика письменниця Мікі Зукер Рейхерт (Mickey Zucker Reichert), медик за освітою та автор фентезі-циклу за мотивами скандинавської міфології. Перший роман трилогії отримає назву «Роботи і хаос» (Robots and Chaos).

Guardian повідомляє, що Рейхерт повинна «підвищити градус» творів Азімова і створити «суміш наукової фантастики та медичного трилера у дусі «Штаму «Андромеда» Майкла Крайтона».

Нова книга розповість про те, як доктор Келвін лише починала працювати психіатром у нью-йоркському госпіталі. При цьому за сюжетом героїні доведеться брати участь у «драматичній гонці, ставкою в якій є порятунок суспільства в тому вигляді, в якому ми його знаємо».

 Азімов, творець трьох законів роботехніки був одним з «великої трійки» фантастів, в яку входили також Артур Кларк і Роберт Хайнлайн. Письменник помер у 1992 році, проте його книги продовжують користуватися популярністю: за останніх 10 років було продано більше 300 тисяч екземплярів його творів

Бібліографія Азімова налічує більше 500 найменувань. При цьому твори Азімова вже дописували такі автори, як Грегорі Бенфорд, Грег Бір і Девід Брін. Проте вперше сиквел до його книг писатиме жінка.

 Інформація: Openspace.ru/" target="_blank">Openspace.ru/

Фото: books-asimov.ru/



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери